aurii_orelii
Fanka BB :)
Pasowałoby po sikaniu nie móc pićno własnie ja mam picie w sobote i pasowałoby siknąc.. lub nie pić xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pasowałoby po sikaniu nie móc pićno własnie ja mam picie w sobote i pasowałoby siknąc.. lub nie pić xD
No wiesz, lekarz to mi żadnych zaleceń nie dał oprócz tony leków i żeby długich podróży i dźwigania unikać. Koleżanka tu z kreseczek, też po invitro pisała, żeby stopy ciepłe były. To akurat pogoda mi sprzyja Ciągle coś czytam, to głównie piszą, żeby się nie stresować (tiaaa jasne) i nie forsować. Aktywność jest ok i ja sporo łażę, bo mam sentymentalną podróż będąc w Łodzi Ale jak czuję, że jestem zmęczona to wracam ze spaceru taksąA tak z ciekawości są jakieś zalecenie, co do tego czasu "oczekiwania na zagnieżdżenie"? Oprócz tego, żeby nie zwariować? Czy proponują, by na spokojnie? Czy aktywnie właśnie? Czy be znaczenia?
przykro mi mam nadzieję, że szybko czas Ci zleci i zanim się obejrzysz beta wystrzeli w kosmos! ja w tym cyklu odpuściłam duphaston, te comiesięczne 1,5 tyg płaczu i braku chęci do życia mnie już zmęczyło strasznie i pierwszy raz od kilku miesięcy mam całkiem dobre samopoczucie po owulacji trzymam kciuki za Ciebie!!Dziękuję, że pytasz . Fizycznie ok, emocjonalnie przeorana. Dostaję taką pajdę proga, że jestem wybuchowa jak bomba Dziś mnie trochę boli podbrzusze i trochę mnie bolał krzyż, ale czort wie, co od czego. Staram się sobie mocno czas organizować, żeby nie zwariować. I raz myślę, że będzie dobrze, a za chwilę pukam się w czoło
jezzzu mam takiego kolegę, który przychodzi bo widział, że się świeci. Rzadko tak robi, ale nie lubię tak. Jedyny plus tego, że on nie ma dzieci a dzieci go uwielbają to bawi się z moim młodym a ja coś tam sobie robiepowiem Wam, że ja to byłam rpzekonana, ze wpadanie bez zapowiedzi już nie istnieje. U mnie nie ma to miejsca
Moja teściowa bardzo przestrzega tej zasady "co ludzie powiedzą". Do tego stopnia, że jak zdałam magisterkę to powiedziała swojemu synowi, żezaraz założe firmę, odniosę sukces i go zostawię bo co ludzie powiedzą, że taka z dobrej rodziny i wykształcona jest z kimś kto nie ma matury i biednych niewykształconych rodziców. Do dzis pamiętam jak mojemu mężowi było przykro...'co ludzie powiedzą' to najbardziej bzdurna i debilma 'zasada'. Moja mama bardzo ją czci. Nie wiem, kto to wymyślił i kto w ogóle uznał, ze to ma funkcjonować w społecznościach.
ja mam jeden taki dość błahy przykład mojej mamy i jej "co ludzie powiedzą" ale to aż wstyd opowiadać... xDMoja teściowa bardzo przestrzega tej zasady "co ludzie powiedzą". Do tego stopnia, że jak zdałam magisterkę to powiedziała swojemu synowi, żezaraz założe firmę, odniosę sukces i go zostawię bo co ludzie powiedzą, że taka z dobrej rodziny i wykształcona jest z kimś kto nie ma matury i biednych niewykształconych rodziców. Do dzis pamiętam jak mojemu mężowi było przykro...
dawaj!ja mam jeden taki dość błahy przykład mojej mamy i jej "co ludzie powiedzą" ale to aż wstyd opowiadać... xD
AlinessDziewczyny, a jaki inozytol polecacie? Bo mój z medverity się skończy niedługo i nie wiem czy kupić znowu ten czy jest może jakiś ‚lepszy’?
Jak już zaczynasz to opowiedzja mam jeden taki dość błahy przykład mojej mamy i jej "co ludzie powiedzą" ale to aż wstyd opowiadać... xD