reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
nikt nie pisał, że przysypia na wizytach? bo to też słyszałam 😂
A to na znanym lekarzu jakas babka napisała
"
Docent jest wspaniałym specjalistą w dziedzinie leczenia niepłodności. Natomiast prowadzenie ciąży u niego to nieporozumienie.. przepisuje ogromne ilości leków, nie tłumacząc po co, (mi przepisał leki i zastrzyki za 1200zl bez słowa wyjaśnienia po co mam je brać), na infekcje układu moczowego docent przepisał mi taką dawkę antybiotyku, że gdybym nie skonsultowała z innym lekarzem mogłoby się to skończyć bardzo źle dla mojego dziecka... zleca badania na 800 zł, których nawet nie omawia. Straszy zespołem downa i wadami płodu bez uzasadnienia swoich podejrzeń. Jest przemęczony, zasypia na wizytach, ogląda w trakcie wizyty Roberta Makłowicza na yt i nie kojarzy pacjentek. Opóźnienia w gabinecie na Sadowej są nawet 5-6 godzinowe...
Podsumowując. Leczenie nieplodnosci- polecam w Parens.
Prowadzenie ciąży- jeśli chcesz się czuć zaopiekowana, rozumiana i aby wizyty przebiegały w komfortowej atmosferze- znajdź innego lekarza."
🤣🤣

W ogóle zastanawiam się, czy nie dać szansy kolejny raz ginekologowi na NFZ i umówić się jakoś teraz na próbę. Ostatnio dowiedziałam się, że w mojej mieścinie przyjmuje gin który pracuje również Parens w Krakowie, więc generalnie specjalizuje się w niepłodności i problemach z ciążą. I chyba spoko byłoby mieć kogoś ogarniętego na NFZ, żeby zredukować koszty badań... ale z drugiej strony o ile podobno jest spoko przed ciążą, to do prowadzenia ciąży go nie polecają i nie wiem w sumie 🤷🏼‍♀️
Jest wielu takich lekarzy. Ważne żebyś w ciążę zaszła a później znajdziesz innego 😏

Ojej to chyba czytałam te same posty o nim! :D No ale tak jak dziewczyny mówią…. Najlepiej się samemu przekonać :) zawsze można po jednej wizycie zrezygnować i już do niego nie pójść
Tak, tak zrobię, nic mi nie szkodzi, szczególnie że przyjmuje w takich godzinach, że nawet z pracy bym nie musiała się urywać ☺️ Dziękuje @Brownie1992 za sprawdzenie ❤️

A to na znanym lekarzu jakas babka napisała
"
Docent jest wspaniałym specjalistą w dziedzinie leczenia niepłodności. Natomiast prowadzenie ciąży u niego to nieporozumienie.. przepisuje ogromne ilości leków, nie tłumacząc po co, (mi przepisał leki i zastrzyki za 1200zl bez słowa wyjaśnienia po co mam je brać), na infekcje układu moczowego docent przepisał mi taką dawkę antybiotyku, że gdybym nie skonsultowała z innym lekarzem mogłoby się to skończyć bardzo źle dla mojego dziecka... zleca badania na 800 zł, których nawet nie omawia. Straszy zespołem downa i wadami płodu bez uzasadnienia swoich podejrzeń. Jest przemęczony, zasypia na wizytach, ogląda w trakcie wizyty Roberta Makłowicza na yt i nie kojarzy pacjentek. Opóźnienia w gabinecie na Sadowej są nawet 5-6 godzinowe...
Podsumowując. Leczenie nieplodnosci- polecam w Parens.
Prowadzenie ciąży- jeśli chcesz się czuć zaopiekowana, rozumiana i aby wizyty przebiegały w komfortowej atmosferze- znajdź innego lekarza."
🤣🤣
Jak ogląda Makłowicza, to jest usprawiedliwiony 😎

Ja też się rozglądam. 😊
Biorę pod uwagę Krakovi, albo Artvimed
Jakoś ten Parens do mnie nie przemawia
Kurczę ja mam Parensa rzut beretem i wstepnie nad nim się zastanawiałam. Mąż robił tam badanie nasienia i miał wizytę u androloga i był zadowolony.
Ale, jutro w Krk jest bezpłatna konferencja Plodnosciowa i będą wykłady specjalistów z Parensa, Krakovi i Artimeda, to moze akurat czegos więcej o innych klinikach się dowiem i inny wyjdzie na prowadzenie :)

reklama
wiesz co, ja wychodzę z tego założenia, że lekarz nie ma być przyjemny, a kompetentny. Wiadomo, jak od swojej gin wychodzę, to mi się twarz cieszy i ją uwielbiam i lepiej jest, jak jest i przyjemnie, i kompetentnie, ale zdecydowanie wolałabym chodzić do kompetentnego gbura niż miłego idioty
Dokładnie. Mój lekarz wygląda jak z horroru, zawsze widać mu dupe 🤪 odpowiada gburowato, trzeba się go dopytywać. Ale jest najlepszym lekarzem w mieście. Chociaż ja mam z nim dobre "flo" 😂

Do góry