Tralalala25
Fanka BB :)
Dziewczyny, a jaki inozytol polecacie? Bo mój z medverity się skończy niedługo i nie wiem czy kupić znowu ten czy jest może jakiś ‚lepszy’?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, psychicznie to będzie za dużo. Wiadomo, że nawet jak wyniki nasienia będą złe to podejdę do hsg - zapłakana, spieta, zrezygnowana, a wtedy na pewno będzie bardziej bolało. Dlatego swoje badanie ustawiłam na dziś, a męża na jutro a klinika mi pokrzyżowała plany. Więc muszę się zmobilizować i dla swojego dobra nie mogę odczytać tych wyników przed moim badaniem.hej, trochę nie rozumiem, dlaczego jak wyniki będą kiepskie to nie podejdziesz do hsg? Uważasz, że po prostu to psychicznie by było za dużo dla Ciebie?
Nie mam innej rady jak niestety po prostu wziąć to na klate i działać zadaniowo. Nasienie, HSG, to trzeba zrobić jak nie zrobisz teraz to kjak wrócą Ci siły i tak będziesz musiała później, nie ma wyjścia. A tak to bedzie z bani.
a przypomnij jakie wyniki miał Twój partner? Bardzo obniżone?Tak, psychicznie to będzie za dużo. Wiadomo, że nawet jak wyniki nasienia będą złe to podejdę do hsg - zapłakana, spieta, zrezygnowana, a wtedy na pewno będzie bardziej bolało. Dlatego swoje badanie ustawiłam na dziś, a męża na jutro a klinika mi pokrzyżowała plany. Więc muszę się zmobilizować i dla swojego dobra nie mogę odczytać tych wyników przed moim badaniem.
jeśli tylko takie działanie pozwoli Ci łatwiej przebrnąć przez badanie, to oczywiście, że tak zrób a po badaniu nie dość, ze się dowiesz, że jajowody drożne, to jeszcze dostaniesz info, że wyszła poprawa wyników u męża i dzięki temu będę miała ładną średnią ciąż na lipcowym wątku tak to widzęTak, psychicznie to będzie za dużo. Wiadomo, że nawet jak wyniki nasienia będą złe to podejdę do hsg - zapłakana, spieta, zrezygnowana, a wtedy na pewno będzie bardziej bolało. Dlatego swoje badanie ustawiłam na dziś, a męża na jutro a klinika mi pokrzyżowała plany. Więc muszę się zmobilizować i dla swojego dobra nie mogę odczytać tych wyników przed moim badaniem.
Ja już mogę się wpisać na 4.07 - 8 dni po i sobie na 15 rocznicę ślubu zapewnić przepiękny "prezent"jeśli tylko takie działanie pozwoli Ci łatwiej przebrnąć przez badanie, to oczywiście, że tak zrób a po badaniu nie dość, ze się dowiesz, że jajowody drożne, to jeszcze dostaniesz info, że wyszła poprawa wyników u męża i dzięki temu będę miała ładną średnią ciąż na lipcowym wątku tak to widzę
ja przyjmuję miovelię. Sama nie analizowałam, czy to dobry wybór, ale dostałam w spadku po mądrej osobie, która by nie przyjmowała, więc biorę bez kombinowaniaDziewczyny, a jaki inozytol polecacie? Bo mój z medverity się skończy niedługo i nie wiem czy kupić znowu ten czy jest może jakiś ‚lepszy’?
Ja mam tylko maszynkę do robienia jogurtu, ale jeszcze nigdy jej nie przetestowałam, siedzi w pudełku.U mnie dziś orientacyjnie 11/12dpo, biało i już spisuję ten cykl na straty. Zjadłam sobie sushi na poprawę nastroju, ale zgadnijcie! Nie poprawił się. Sprzątam sobie od rana. Wywaliłam wszystkie rzeczy na środek pokoju i oczywiście w chwili, w której to zrobiłam już mi się odechciało sprzątać, ale dzielnie walczę nadal.
Wczoraj pierwszy raz robiłam swój własny jogurt i wyszedł pyszny, ale tak się zastanawiam, czy jest to w ogóle opłacalne, no bo w sumie zakwaska wyszła coś około 17zl, do tego litr mleka i 8h pracy lidlomixa, więc chyba jednak bardziej opłaca się kupić gotowy. Robicie takie rzeczy? Może jakieś fajne serki? Chętnie przygarnę sprawdzone przepisy.