LadyCaro
Fanka BB :)
@Motylkowa! a macie te wyniki? czy coś mi umknęło?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.@Motylkowa! a macie te wyniki? czy coś mi umknęło?
oki, więc nie przestaję trzymać kciukówDalej nie :/ rano maz dzwonił i mamy cierpliwie czekać. Bardzo dziwne bo to robione w tej samej klinice co ostatnie dwa razy i wtedy były po 2 h od razu wyniki. Szczególnie ze labo maja na miejscu i przecież i tak musza od razu zbadać preparat żeby sprawdzić czas upłynnienia….. Mam nadzieje ze czegos nie pomieszali i nie trzeba będzie powtarzać :/
@helianthus u nas baaardzo podobne wyniki jak u Ciebie. Trzymam kciuki żeby się coś polepszyło![]()
Ja zawsze pod sklepami typu biedronka, lidl wrzucam zbieraczom po 1 zł czy 2 zł, więcej nie, bo codziennie ktoś nowy tam stoi. Raz zdarzyło mi się kupić jedzenie dla jakiejś obcojęzycznej kobiety, coś sprzedawała ale nie mialam gotówki, to poprosiła o coś do jedzenia dla dzieci, to kupiłam jej duże płatki czekoladowe 500g i 2 mleka, to tak mi dziękowała, że wierzę, że faktycznie nie kłamała.Jak jeszcze byłam biedna studentka to miałam taka sytuacje ze podszedł do mnie i koleżanki pan żul z pytaniem czy mu kupimy kurczaka z rożna. To mu kolezanka powiedziała, że może mu ewentualnie kupić jakiś chleb, parowki, coś tańszego. A on na nią z ryjem i ją zwyzywał, że z kurczaka to by sobie zupę z kolegą ugotował, a chleb ma sobie wsadzić w tyłek.Tylko raz mi się zdarzyło trafić faktycznie na kogoś kto poprosił o coś do jedzenia, kupiliśmy mu hotdoga bo akurat sami tez zamawialiśmy to jak go dostał to miał w oczach łzy jak go ugryzł. Ale to wyjątek od reguły i raczej w 95% olewam jak ktoś o coś prosi. I jeszcze strasznie mnie drażni jak np rok temu w Gdańsku co 5 min podchodzi ktoś z puszką, że zbiera na jakieś zbiórki dla chorych dzieci itp… Ok, wiem że mamy straszna sytuacje i że rodzice chorych dzieci nie maja innego wyboru. Ale kurczę, jak podchodzi do mnie w ciągu godziny 5 osób, to niestety choćbym chciała to nie dam każdemu. Mój portfel to nie studnia bez dna. I jeszcze to namawianie, że może kartą itp. Aż się odechciewa
![]()
super, dziękiWłaśnie porównałam ovarin z innymi inozytolami i jak skończę opakowanie to wracam do inofemu, bo jest dużo lepszy, ma lepszy skład i zawiera myo-inozytol a ovarin nie koniecznie i może faktycznie przez niego mam tak późno owulke mimo stymulacji?
Wrzucam link jakby któraś chciala sobie porównać składy
![]()
Jaki inozytol wybrać w PCOS? Porównanie suplementów
Masz PCOS? Zastanawiasz sie jaki inozytol wybrać? To porównanie pomoże porównać suplementy i wybrać Ci najlepszy myo-inozytol!holistyczniezdrowi.pl
Ja jadłam tylko Miovelia Nac. Z monitoringów pęcherzyki były ładne, ale to nie mam gwarancji, że to w 100% po mioveli.Dziewczyny, a jaki inozytol polecacie? Bo mój z medverity się skończy niedługo i nie wiem czy kupić znowu ten czy jest może jakiś ‚lepszy’?
Ja jadłam 7 miechów przed 1 ciążą, nic mi nie poprzestawial ale tez nie poprawil. Teraz przerzucilam sie na Pueria uno.Kurczę ja łykałam ovarin przez 3 msc i skończyło się na 54 i 23 dc…. Nie mogę na 100 procent potwierdzić czy to wynik tylko ovarinu ale jakos tak straciłam do niego chęci. Szkoda ze mam prawie dwa opakowania pełne w szafce…![]()