reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Właśnie porównałam ovarin z innymi inozytolami i jak skończę opakowanie to wracam do inofemu, bo jest dużo lepszy, ma lepszy skład i zawiera myo-inozytol a ovarin nie koniecznie i może faktycznie przez niego mam tak późno owulke mimo stymulacji? 🤔😕
Wrzucam link jakby któraś chciala sobie porównać składy 😊

Dalej nie :/ rano maz dzwonił i mamy cierpliwie czekać. Bardzo dziwne bo to robione w tej samej klinice co ostatnie dwa razy i wtedy były po 2 h od razu wyniki. Szczególnie ze labo maja na miejscu i przecież i tak musza od razu zbadać preparat żeby sprawdzić czas upłynnienia….. Mam nadzieje ze czegos nie pomieszali i nie trzeba będzie powtarzać :/

@helianthus u nas baaardzo podobne wyniki jak u Ciebie. Trzymam kciuki żeby się coś polepszyło :)
oki, więc nie przestaję trzymać kciuków :)
U nas wyniki też obniżone. Także łączmy się w tym niesieniarstwu 😅

Jak jeszcze byłam biedna studentka to miałam taka sytuacje ze podszedł do mnie i koleżanki pan żul z pytaniem czy mu kupimy kurczaka z rożna. To mu kolezanka powiedziała, że może mu ewentualnie kupić jakiś chleb, parowki, coś tańszego. A on na nią z ryjem i ją zwyzywał, że z kurczaka to by sobie zupę z kolegą ugotował, a chleb ma sobie wsadzić w tyłek. 🤡 Tylko raz mi się zdarzyło trafić faktycznie na kogoś kto poprosił o coś do jedzenia, kupiliśmy mu hotdoga bo akurat sami tez zamawialiśmy to jak go dostał to miał w oczach łzy jak go ugryzł. Ale to wyjątek od reguły i raczej w 95% olewam jak ktoś o coś prosi. I jeszcze strasznie mnie drażni jak np rok temu w Gdańsku co 5 min podchodzi ktoś z puszką, że zbiera na jakieś zbiórki dla chorych dzieci itp… Ok, wiem że mamy straszna sytuacje i że rodzice chorych dzieci nie maja innego wyboru. Ale kurczę, jak podchodzi do mnie w ciągu godziny 5 osób, to niestety choćbym chciała to nie dam każdemu. Mój portfel to nie studnia bez dna. I jeszcze to namawianie, że może kartą itp. Aż się odechciewa 🙈
Ja zawsze pod sklepami typu biedronka, lidl wrzucam zbieraczom po 1 zł czy 2 zł, więcej nie, bo codziennie ktoś nowy tam stoi. Raz zdarzyło mi się kupić jedzenie dla jakiejś obcojęzycznej kobiety, coś sprzedawała ale nie mialam gotówki, to poprosiła o coś do jedzenia dla dzieci, to kupiłam jej duże płatki czekoladowe 500g i 2 mleka, to tak mi dziękowała, że wierzę, że faktycznie nie kłamała.

Właśnie porównałam ovarin z innymi inozytolami i jak skończę opakowanie to wracam do inofemu, bo jest dużo lepszy, ma lepszy skład i zawiera myo-inozytol a ovarin nie koniecznie i może faktycznie przez niego mam tak późno owulke mimo stymulacji? 🤔😕
Wrzucam link jakby któraś chciala sobie porównać składy 😊
super, dzięki 😍

reklama
Kurczę ja łykałam ovarin przez 3 msc i skończyło się na 54 i 23 dc…. Nie mogę na 100 procent potwierdzić czy to wynik tylko ovarinu ale jakos tak straciłam do niego chęci. Szkoda ze mam prawie dwa opakowania pełne w szafce… :D
Ja jadłam 7 miechów przed 1 ciążą, nic mi nie poprzestawial ale tez nie poprawil. Teraz przerzucilam sie na Pueria uno.

Do góry