reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Lata temu widziałam fajny billboard: nie dawaj mi pieniędzy na ulicy, bo na niej zostanę. I tego się trzymam. Nie daję pieniędzy. Kilka razy jak pakowałam zakupy, to podchodzili do mnie różni ludzie (zarówno kobiety jak i mężczyźni). Prosili o kasę, a gdy wyciągałam z toreb coś do jedzenia i powiedziałam, że zamiast pieniędzy mogę im dać np. bochenek chleba, to mówili, że wolą pieniądze... Kiedyś też poszedł młody facet i bardzo prosił o jedzenie w puszkach, bo ma bardzo trudną sytuację. Kupiłam mu torbę konserw chleb i nawet czekoladę na osłodę życia, bo zrobiło mi się żal. Odebrał zaraz pod sklepem, podziękował i odszedł. Spakowałam zakupy, a odjeżdżając widziałam jak torbę, którą dostał ode mnie kładzie koło dosłownie sterty reklamówek wypchanych jedzeniem, które trzymał w takim rowie obok sklepu. Wtedy skończyła się moja dobroć. :p
ja jakiś czas temu weszłam do Lidla po jakies kilka rzeczy i jakiś żulik mnie zaczepił że on nie chce pieniędzy ale jest strasznie głodny i czy mu kupie bułkę i jakaś kiełbasę. Więc stwierdziłam że czemu nie. Wzięłam dwie bułki, kiełbasę i kanmbanosy. Idę do kasy a ta franca stoi przede mną w kolejce i kupuje dwa piwa... Nosz ale mnie wkurzył, oczywiście przeszłam później obok niego a jedzenie zabrałam do domu 😤

ja przyjmuję miovelię. Sama nie analizowałam, czy to dobry wybór, ale dostałam w spadku po mądrej osobie, która 💩 by nie przyjmowała, więc biorę bez kombinowania
Ja w tym cyklu się skusiłam na miovelie, żeby mieć wszystko w jednym. Ale wkurza mnie rozrabianie tego proszku do picia i chyba na przyszłość i tak wybiorę kapsułki 🙃

Dzięki, jak mi się pokończą inne suple to bym w sumie te miovelie mogła kupić, ale na razie celuję w oddzielny inozytol, bo mam oddzielne witaminy niedokończone :(

U mnie dziś orientacyjnie 11/12dpo, biało i już spisuję ten cykl na straty. Zjadłam sobie sushi na poprawę nastroju, ale zgadnijcie! Nie poprawił się. 🤪 Sprzątam sobie od rana. Wywaliłam wszystkie rzeczy na środek pokoju i oczywiście w chwili, w której to zrobiłam już mi się odechciało sprzątać, ale dzielnie walczę nadal.
Wczoraj pierwszy raz robiłam swój własny jogurt i wyszedł pyszny, ale tak się zastanawiam, czy jest to w ogóle opłacalne, no bo w sumie zakwaska wyszła coś około 17zl, do tego litr mleka i 8h pracy lidlomixa, więc chyba jednak bardziej opłaca się kupić gotowy. Robicie takie rzeczy? Może jakieś fajne serki? Chętnie przygarnę sprawdzone przepisy. :D
ja się zbieram żeby sama zrobić. I też chętnie przygarnę jakiś fajny przepis 😉

Kurczę ja łykałam ovarin przez 3 msc i skończyło się na 54 i 23 dc…. Nie mogę na 100 procent potwierdzić czy to wynik tylko ovarinu ale jakos tak straciłam do niego chęci. Szkoda ze mam prawie dwa opakowania pełne w szafce… :D

reklama
Do góry