reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Używałam ale trzeba było dokładam bo to bez silikonu na bazie wody szybko wysychało
Hmm 🤔 tylko ciekawa jestem czy to nie jest przypadkiem bardziej dla osób, które mają problem z suchością. Bo wtedy używanie tego ma sens, a jeśli u kogoś nie ma problemu ze śluzem to stosowanie tego chyba wiele nie zmieni

reklama
Hmm 🤔 tylko ciekawa jestem czy to nie jest przypadkiem bardziej dla osób, które mają problem z suchością. Bo wtedy używanie tego ma sens, a jeśli u kogoś nie ma problemu ze śluzem to stosowanie tego chyba wiele nie zmieni
bo on do tego właśnie służy :) do poślizgu. Jest sprzyjający w staraniach bo nie zabija plemników jak durex ale nie przyczyni się do zapłodnienia

Masz racje, czas ubrać spodnie dużej dziewczynki, która nie boi się, że lekarz będzie nie miły 😂

Masz racje, powinnam zmienić swoje podejście. 😐 Jakbyś mogła sprawdzić, to super - T. Milewicz
Bardzo jestem ciekawa co o nim mówią 😂
W sumie pokrywa się z tym co napisałaś. 😊
Ma duża wiedzę medyczna. Wyjaśnia rzeczowo i zwięźle, ale jest mało empatyczny i gburowaty 🤣

Ja właśnie na mojej ostatniej fali dola zaczelam przeglądać grupy o in vitro, żeby się rozeznać w lekarzach. O każdym znajdziesz plusy i minusy niestety. Tak naprawdę weryfikuje się samemu. Mi nie podejdzie np ktoś slodkopierdzący, ale komuś innemu już tak 🤷‍♀️
Ja też się rozglądam. 😊
Biorę pod uwagę Krakovi, albo Artvimed
Jakoś ten Parens do mnie nie przemawia

reklama
Do góry