reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Używałam ale trzeba było dokładam bo to bez silikonu na bazie wody szybko wysychało
Hmm 🤔 tylko ciekawa jestem czy to nie jest przypadkiem bardziej dla osób, które mają problem z suchością. Bo wtedy używanie tego ma sens, a jeśli u kogoś nie ma problemu ze śluzem to stosowanie tego chyba wiele nie zmieni

reklama
Hmm 🤔 tylko ciekawa jestem czy to nie jest przypadkiem bardziej dla osób, które mają problem z suchością. Bo wtedy używanie tego ma sens, a jeśli u kogoś nie ma problemu ze śluzem to stosowanie tego chyba wiele nie zmieni
bo on do tego właśnie służy :) do poślizgu. Jest sprzyjający w staraniach bo nie zabija plemników jak durex ale nie przyczyni się do zapłodnienia

Masz racje, czas ubrać spodnie dużej dziewczynki, która nie boi się, że lekarz będzie nie miły 😂

Masz racje, powinnam zmienić swoje podejście. 😐 Jakbyś mogła sprawdzić, to super - T. Milewicz
Bardzo jestem ciekawa co o nim mówią 😂
W sumie pokrywa się z tym co napisałaś. 😊
Ma duża wiedzę medyczna. Wyjaśnia rzeczowo i zwięźle, ale jest mało empatyczny i gburowaty 🤣

Ja właśnie na mojej ostatniej fali dola zaczelam przeglądać grupy o in vitro, żeby się rozeznać w lekarzach. O każdym znajdziesz plusy i minusy niestety. Tak naprawdę weryfikuje się samemu. Mi nie podejdzie np ktoś slodkopierdzący, ale komuś innemu już tak 🤷‍♀️
Ja też się rozglądam. 😊
Biorę pod uwagę Krakovi, albo Artvimed
Jakoś ten Parens do mnie nie przemawia

reklama
Do góry