reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

To my mamy zdecydowanie dom otwarty, goście bardzo często wpadają zapowiedziani mniej lub bardziej 😅 przez ostatni tydzień przewinęło się przez nasz apartament 11 znajomych 😅 i właśnie teraz kolega siedzi ale on akurat jest u nas co najmniej raz w tygodniu. Obiadu nie chciał, piwo sobie sam z lodówki wyjął 😊 jak wiemy, że ktoś przyjdzie to zawsze się jakoś szykujemy ale jak nie wiemy, to się nie stresujemy i serwujemy co mamy lub coś zamawiamy.

reklama
właśnie. Ja ogólnie bardzo lubię spedzać czas w samotności i potrzebuję dużo tego. (z tym, że czy sama czy z mężem to dla mnie ten sam dobry komfort).
I jakbym akurat zaplonowała sobie dzień w samotności, gierka odpalona, wino otworzone, kocyk jest a ktoś by mi to zaburzył byłboy bardzo smutno :D
Dokładnie tak, zgadzam się w 100 %

20230625_192127.jpg

Hejka z rana...
U nas wczoraj ur kolegi i taka mini imprezka, więc nie wiem czy skok, to efekt imprezy (3 drinki były)czy owulacji. Ale pasek wieczorem wyszedł mi już blady, dziś tez i więcej nie mam, to juz nie dokupuje i nie robię. Premom zaznaczył mi pik wczoraj i tego się trzymam. Chłop mówi, że już mu sił brakuje na dzień w dzień, mam wrażenie, że wczoraj to już ledwo co dał radę🤣😂 aż nie omieszkałam wspomnieć, że jak trzeba, to sił brak a jak już przed @ jestem to bez problemu siły ma. Faktycznie z seksem tak nawet co drugi dzień to wyzwanie🙈 nie wiem czy wydoli dziś, serio nie wiem. I jak tu zwiększyć szanse🙉🙉🙉 szaleństwo🤣😂
To idziemy łeb w łeb, ja u siebie zaobserwowałam ze po
2/3 drinkach whisky nie ma skokow temperatury ale jak wjezdza wiecej to juz tak:) owulaki za to ma ciagle pozytywne…

Załączniki

• IMG_9045.png
    IMG_9045.png
    58,3 KB · Wyświetleń: 34
Apropo niezapowiedzianych wizyt, właśnie do męża dzwonił kolega , że wpadłby na piwo, żeby poopowiadać o nowej pracy , bo tydzień temu zwolnił się od nas z firmy 🤣😅 będzie za pół godziny😆 wysłałam męża po zimne piwo i kiełbasę, zrobię na grilu😁 kocham to 🤣🤣
Dobrze, że macie blisko sklep bo ja mieszkam na "końcu świata" i w zwykła niedzielę to do najbliższego 15km.

Załączniki

• 16877152128433786054327475972291.jpg
    16877152128433786054327475972291.jpg
    619,2 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry