Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto wie, może pójdziesz z faląej czaicie, że boli mnie brzuch tak dziwnie. 3dpo. Oj wgryza się wgryza
fala na forum, mój brat będzie Ojcem... lepszego momentu sobie nie wyobrażam ale wiadomo, kest jak jest, nie wierzę w to, ze się udaKto wie, może pójdziesz z falą
Obyś się zaskoczyłafala na forum, mój brat będzie Ojcem... lepszego momentu sobie nie wyobrażam ale wiadomo, kest jak jest, nie wierzę w to, ze się uda
Nie takie lekko widać, tylko dobrze.Dziś też coś widać ledwo co ale jest Zobacz załącznik 1540572
No około 10, nawet 20 obstawiam ️️Tak tak, chociaż nawet jeśli, to ciekawe jaka moze byc, jak wczoraj była 1.65
Stara to będzie CIONSZFacelle paskowy teraz. Zobacz załącznik 1540608
No to oby u nas obu szczęśliwie 3.07 wysikały się 2 kreseczki jak u naszych koleżanek z ostatnich dniTo idziemy łeb w łeb, ja u siebie zaobserwowałam ze po
2/3 drinkach whisky nie ma skokow temperatury ale jak wjezdza wiecej to juz tak owulaki za to ma ciagle pozytywne…
życzę Ci byś się miło zaskoczyłafala na forum, mój brat będzie Ojcem... lepszego momentu sobie nie wyobrażam ale wiadomo, kest jak jest, nie wierzę w to, ze się uda