reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dziewczyny, a co sądzicie o stosowaniu tego lubrykantu? Używała któraś? Zamówiłam z nadzieją, że tym razem z jego pomocą, uda się szybciej niż te pół roku jak poprzednio... Teraz się zastanawiam czy już mi całkiem nie odbiło, że uwierzyłam w magiczną moc tego żelu 😄 ale jak to mówią: "nadzieja umiera ostatnia"
Używałam ale trzeba było dokładam bo to bez silikonu na bazie wody szybko wysychało

reklama
Dziewczyny, a co sądzicie o stosowaniu tego lubrykantu? Używała któraś? Zamówiłam z nadzieją, że tym razem z jego pomocą, uda się szybciej niż te pół roku jak poprzednio... Teraz się zastanawiam czy już mi całkiem nie odbiło, że uwierzyłam w magiczną moc tego żelu 😄 ale jak to mówią: "nadzieja umiera ostatnia"
My używamy. Ale to też nie to, ze tego typu żele wspomagają, tylko po prostu nie przeszkadzają, nie spowalniają plemników etc. jak np durexy.

Wiem, że to całkiem szybko, bo są pary którym dłużej zajmują starania, ale wiesz jak ktoś bardzo chce, to chce już 😄 ja jestem osobą co zawsze myśli pesymistycznie, a jak się naczytam cudownych efektów działania, to zmienia mi się jakoś nastawienie 😄😄 ostatnio tak miałam z ziołami ojca sroki. Efekt po miesiącu tylko szkoda, że ze smutnym finałem. No nic jeszcze przemyśle czy wogole go użyć 🙂
myślę, że każda z nas bardzo chce dziecka i chciało być już..

wiesz co, ja wychodzę z tego założenia, że lekarz nie ma być przyjemny, a kompetentny. Wiadomo, jak od swojej gin wychodzę, to mi się twarz cieszy i ją uwielbiam i lepiej jest, jak jest i przyjemnie, i kompetentnie, ale zdecydowanie wolałabym chodzić do kompetentnego gbura niż miłego idioty
Masz racje, czas ubrać spodnie dużej dziewczynki, która nie boi się, że lekarz będzie nie miły 😂
Jak mi podasz nazwisko to mogę Ci sprawdzić na grupie na fb co piszą. Moze byc na priv jeśli wolisz 😊
Widzialam, ze pisałaś, ze Twoja gin nie byla zadowolona, ze chodzisz do innego lekarza.
Jak ma taki problem to po prostu nie mów. Uważam, ze warto zawsze skonsultować z kimś innym. Ja chodzę i prywatnie i na nfz do gina na wiosce żeby chociażby porównać czy ktoś czegoś innego nie zaproponuje.
Kolejno moja lekarka też nie przyjmuje codziennie i np właśnie ostatnio pierwszy raz inny lekarz dostrzegł prawdopodobnie polipa, czego inni nie widzieli. Jeszcze to zweryfikuje, ale jakby chodzi o to, że masz prawo chodzić nawet i do 10 lekarzy.
Masz racje, powinnam zmienić swoje podejście. 😐 Jakbyś mogła sprawdzić, to super - T. Milewicz
Bardzo jestem ciekawa co o nim mówią 😂

Jak mi podasz nazwisko to mogę Ci sprawdzić na grupie na fb co piszą. Moze byc na priv jeśli wolisz 😊
Widzialam, ze pisałaś, ze Twoja gin nie byla zadowolona, ze chodzisz do innego lekarza.
Jak ma taki problem to po prostu nie mów. Uważam, ze warto zawsze skonsultować z kimś innym. Ja chodzę i prywatnie i na nfz do gina na wiosce żeby chociażby porównać czy ktoś czegoś innego nie zaproponuje.
Kolejno moja lekarka też nie przyjmuje codziennie i np właśnie ostatnio pierwszy raz inny lekarz dostrzegł prawdopodobnie polipa, czego inni nie widzieli. Jeszcze to zweryfikuje, ale jakby chodzi o to, że masz prawo chodzić nawet i do 10 lekarzy.
Ja właśnie na mojej ostatniej fali dola zaczelam przeglądać grupy o in vitro, żeby się rozeznać w lekarzach. O każdym znajdziesz plusy i minusy niestety. Tak naprawdę weryfikuje się samemu. Mi nie podejdzie np ktoś slodkopierdzący, ale komuś innemu już tak 🤷‍♀️

reklama
Do góry