Belferka
Fanka BB :)
Też tak mam, że 4 dzień nic, a 5 jeszcze chluśnieJa zawsze 2-3 dzieb duzo, 4 mniej 5 brudzi, 6 przerwa i 7 z dupy jeszcze jedno lujniecje.
Nie wiem czemu tak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak mam, że 4 dzień nic, a 5 jeszcze chluśnieJa zawsze 2-3 dzieb duzo, 4 mniej 5 brudzi, 6 przerwa i 7 z dupy jeszcze jedno lujniecje.
Nie wiem czemu tak.
Ostatnio na jakiejś mojej australijskiej grupie laska o to pytała i myślałam, że coś z nią nie teges, a jak babki zaczęły wrzucać zdjęcia to mi oczy wyszły z orbit I wyszło na to, że to ja jestem zacofańcemja też nie mam specjalnego pudełka
Ja za Ciebie i mała Fasolkę też trzymam cala sobą! Musi się udać!Cudownie! Nie przestanę trzymać kciuków aż do szczęśliwego, różowego i rozwrzeszczanego rozwiązania
ja to lubię te pudełka sklepowe, zawsze długo wybieram i szukam jakiś zabawnych, najlepiej w kotkiOstatnio na jakiejś mojej australijskiej grupie laska o to pytała i myślałam, że coś z nią nie teges, a jak babki zaczęły wrzucać zdjęcia to mi oczy wyszły z orbit I wyszło na to, że to ja jestem zacofańcem
Taaaaaak, najchetniej wszystkie na te marcowki z namiTak, to prawda, mam nadzieje, że pociągniemy za sobą jeszcze wiele dziewczyn i rozruszamy marcówki
Jajek sobie nie ugotuj na twardo, mam nadzieję, że woda letnia…Jak coś to ja dalej leżę w wannie.
A zgadnijcie kto jest 2dpo i boli go brzuch okresowo? I już sobie cos wmawia?
Po swoim przypadku powiedziałabym, że na pewno zrosty maja na to wpływ. Moje okresowe życie też zmieniło się na wielki plus po zabiegu. Dopytywałam nachalnie każdego gina o to. Jeden nawet rękami pokazywał jak pracują mięśnie macicy z przeszkodą typu zrosty a jak bez przeszkód. Upośledzona praca mięśni - upośledzone krwawienie. (Mega skrót ) I u mnie do tego było! bolesne do utraty przytomności.Wlasnie mam wrażenie, że mój okres po laparo jest bardziej rozrzedzony. Właśnie jakbym brała acard uważam to za plus, bo łatwiej i szybciej się oczyszczam.
Narazie nie mogę się nadziwić, że mam inną jakość okresu. Zapytam też o to swoją gin, czy usunięcie zrostów mogło mieć na to wpływ
No to nieźle! Z bolesnością też jest lepiej! Dziękuję Ci za wyjaśnieniePo swoim przypadku powiedziałabym, że na pewno zrosty maja na to wpływ. Moje okresowe życie też zmieniło się na wielki plus po zabiegu. Dopytywałam nachalnie każdego gina o to. Jeden nawet rękami pokazywał jak pracują mięśnie macicy z przeszkodą typu zrosty a jak bez przeszkód. Upośledzona praca mięśni - upośledzone krwawienie. (Mega skrót ) I u mnie do tego było! bolesne do utraty przytomności.
Ale tylko jeden uczony potrafił mi to tak zobrazować.