reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny, niszczycie mnie tym pudełeczkiem na chusteczki. Czy to jakiś must have? No, czuję się jak totalny abnegat, bo u mnie to zwykle takie w misie koala albo sowy, co tam akurat na półce w sklepie jest, bez ekstra obudowy 😂
ja mam zwykle drewniane z Pepco za chyba 14zl 😉 też nie lubię jak stoi takie kolorowe pudełko ze sklepu

Jest to mój trzeci okres po laparo i zauważyłam, że pierwsze 3 dni mam żywą krew na podpasce i dużo, od 4 do 6 dc lekkie brudzenie. Wcześniej przed laparo miałam brunatną krew że skrzepami, mniej intensywnie tak 1-4dc, 5-6 brudzenie.
Zastanawia mnie to, czy to dobry objaw czy "jakość" krwawienia i oczyszczania ma znaczenie i o czymś znaczy/alarmuje 😅
A Wy jak "krwawicie"?
U mnie 1 i 2 dzień dość obfite, ale da się wytrzymać , 3 dzień lekkie albo skąpe, i w zasadzie mam już po okresie, bo w 4 dniu to tylko kawa z mlekiem na papierze toaletowym tylko.

reklama
Do góry