reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Po swoim przypadku powiedziałabym, że na pewno zrosty maja na to wpływ. Moje okresowe życie też zmieniło się na wielki plus po zabiegu. Dopytywałam nachalnie każdego gina o to. Jeden nawet rękami pokazywał jak pracują mięśnie macicy z przeszkodą typu zrosty a jak bez przeszkód. Upośledzona praca mięśni - upośledzone krwawienie. (Mega skrót 😆) I u mnie do tego było! bolesne do utraty przytomności.
Ale tylko jeden uczony potrafił mi to tak zobrazować🤭.
wow, to mega ciekawe!

reklama
Jak coś, to ja dalej leżę w wannie. Know my skill.
the hoff GIF

Wysyłam Davida po Ciebie. 😝

Hejka z rana...
U nas wczoraj ur kolegi i taka mini imprezka, więc nie wiem czy skok, to efekt imprezy (3 drinki były)czy owulacji. Ale pasek wieczorem wyszedł mi już blady, dziś tez i więcej nie mam, to juz nie dokupuje i nie robię. Premom zaznaczył mi pik wczoraj i tego się trzymam. Chłop mówi, że już mu sił brakuje na dzień w dzień, mam wrażenie, że wczoraj to już ledwo co dał radę🤣😂 aż nie omieszkałam wspomnieć, że jak trzeba, to sił brak a jak już przed @ jestem to bez problemu siły ma. Faktycznie z seksem tak nawet co drugi dzień to wyzwanie🙈 nie wiem czy wydoli dziś, serio nie wiem. I jak tu zwiększyć szanse🙉🙉🙉 szaleństwo🤣😂

Załączniki

• Screenshot_20230625_064049_Flo.jpg
    Screenshot_20230625_064049_Flo.jpg
    109,6 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry