reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Tez kiedyś miałam tylko prysznic. Potem w końcu zrobiliśmy remont i kabina poszła do śmieci i mamy wannę. Bosze nie wyobrażam sobie powrotu do prysznica 😱😂
Ja lubię to i to w zależności, nie raz lubie poleżeć posłuchać muzy, podumać, a niekiedy prysznic szybki wystarczy i lece dalej z jakimś tematem😉

reklama
Cześć dziewczyny zostałam poinformowana o waszym forum od kolezanki z sali - Zazuu. Mam 30 lat i w zeszłym roku poroniłam..teraz obecnie znajduje się w szpitalu bo nie mam miesiączki ale torbiel i mam robione hormony.. ⛔
Hej, rozgość sie! Obu nie na dlugo. Usciskaj zazu od ladycaro :)

Ja mam wanne i zaslone prysznicowa. I na codzien prysznic, a w weekend wanna. Patrzcie ile piany narobilam
20230624_220456.jpg

Hej, witamy na pokładzie, miejmy nadzieje, że nie będzie Ci dane długo tu gościć.
Może powiesz coś więcej o sobie? 🙂

Mam nadzieję że długo noe bede tu gościć ale nigdy nic nie wiadomo.. z mężem od 7 miesięcy staramy się o dziecko ale nie wychodzi...no i teraz okazało się że mam torbiel i nie mam miesiączki..lekarz mnie wzioł na badania hormonalne i teraz wsumie czekam co dalej..

Mam nadzieję że długo noe bede tu gościć ale nigdy nic nie wiadomo.. z mężem od 7 miesięcy staramy się o dziecko ale nie wychodzi...no i teraz okazało się że mam torbiel i nie mam miesiączki..lekarz mnie wzioł na badania hormonalne i teraz wsumie czekam co dalej..
Najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarza🙂

Cześć dziewczyny zostałam poinformowana o waszym forum od kolezanki z sali - Zazuu. Mam 30 lat i w zeszłym roku poroniłam..teraz obecnie znajduje się w szpitalu bo nie mam miesiączki ale torbiel i mam robione hormony.. ⛔
cześć, słyszałam o Tobie i Twoim przypadku, dobrze, że zdecydowałaś się do nas dołączyć :) mam nadzieję, że uzyskana tu wiedza i informacje pomogą Ci zajść w ciążę :)

Wróciliśmy z tej imprezy. Oczywiście było wiele pytań o to czy się rodzinka nie powiększa, dlaczego nie piję itd itp. Były też porady z dupy🤡 żeby zmienić pozycję oraz hit „jak Bóg dopuści to i z kija spuści”🤦🏼‍♀️ ale spłynęło to po mnie jak po 🦆
Na koniec jednak Stary już lekko porobiony, wyznał swojemu bratu ciotecznemu, że to „w nim jest problem”. Może się w końcu zamkną.
Miałam po powrocie iść na te wianki z dziewczynami ale Stary zrobił po drinku, puścił Stinga i jest tak rozczulająco słodki 🥰 że zostaję z nim 😅
nie wiem jaką dać reakcję na ten post 😅 z jednej strony wkurw mnie ogarnął za te teksty, a z drugiej Stary taki kochany 😍

reklama
Do góry