reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Tez kiedyś miałam tylko prysznic. Potem w końcu zrobiliśmy remont i kabina poszła do śmieci i mamy wannę. Bosze nie wyobrażam sobie powrotu do prysznica 😱😂
Ja lubię to i to w zależności, nie raz lubie poleżeć posłuchać muzy, podumać, a niekiedy prysznic szybki wystarczy i lece dalej z jakimś tematem😉

reklama
Cześć dziewczyny zostałam poinformowana o waszym forum od kolezanki z sali - Zazuu. Mam 30 lat i w zeszłym roku poroniłam..teraz obecnie znajduje się w szpitalu bo nie mam miesiączki ale torbiel i mam robione hormony.. ⛔
Hej, rozgość sie! Obu nie na dlugo. Usciskaj zazu od ladycaro :)

Ja mam wanne i zaslone prysznicowa. I na codzien prysznic, a w weekend wanna. Patrzcie ile piany narobilam
20230624_220456.jpg

Hej, witamy na pokładzie, miejmy nadzieje, że nie będzie Ci dane długo tu gościć.
Może powiesz coś więcej o sobie? 🙂

Mam nadzieję że długo noe bede tu gościć ale nigdy nic nie wiadomo.. z mężem od 7 miesięcy staramy się o dziecko ale nie wychodzi...no i teraz okazało się że mam torbiel i nie mam miesiączki..lekarz mnie wzioł na badania hormonalne i teraz wsumie czekam co dalej..

Mam nadzieję że długo noe bede tu gościć ale nigdy nic nie wiadomo.. z mężem od 7 miesięcy staramy się o dziecko ale nie wychodzi...no i teraz okazało się że mam torbiel i nie mam miesiączki..lekarz mnie wzioł na badania hormonalne i teraz wsumie czekam co dalej..
Najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarza🙂

Cześć dziewczyny zostałam poinformowana o waszym forum od kolezanki z sali - Zazuu. Mam 30 lat i w zeszłym roku poroniłam..teraz obecnie znajduje się w szpitalu bo nie mam miesiączki ale torbiel i mam robione hormony.. ⛔
cześć, słyszałam o Tobie i Twoim przypadku, dobrze, że zdecydowałaś się do nas dołączyć :) mam nadzieję, że uzyskana tu wiedza i informacje pomogą Ci zajść w ciążę :)

Wróciliśmy z tej imprezy. Oczywiście było wiele pytań o to czy się rodzinka nie powiększa, dlaczego nie piję itd itp. Były też porady z dupy🤡 żeby zmienić pozycję oraz hit „jak Bóg dopuści to i z kija spuści”🤦🏼‍♀️ ale spłynęło to po mnie jak po 🦆
Na koniec jednak Stary już lekko porobiony, wyznał swojemu bratu ciotecznemu, że to „w nim jest problem”. Może się w końcu zamkną.
Miałam po powrocie iść na te wianki z dziewczynami ale Stary zrobił po drinku, puścił Stinga i jest tak rozczulająco słodki 🥰 że zostaję z nim 😅
nie wiem jaką dać reakcję na ten post 😅 z jednej strony wkurw mnie ogarnął za te teksty, a z drugiej Stary taki kochany 😍

reklama
Do góry