reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

O, a mój ma jakiś Xiaomi i ciągle coś mu się zacina i szwankuje. Powiedział, że więcej nie kupi. Ja w tym swoim mam jakiś tryb do intensywnego używania dla graczy czy coś w tym stylu, ale nigdy go nie używałam. No my w sumie wszystko robimy z telefonu, bo z laptopa to już od dawna nie korzystamy, leży i się kurzy. 😅
Mój ma Xiaomi też i powiedział, że też raczej nie poleca.
Ja 100x bardziej wolę na laptopie robić rzeczy. Nie lubię zakupów, przeglądania sociali czy coś na telefonie. Ale oczywście to robię. Bo do kibla w pracy nie zabiorę laptopa... 😅

reklama
Znam to , jestem w trakcie remontu i dużo rzeczy mi się podoba, tylko kto na to zarobi właśnie i na te badania wizyty i w ogóle😆
Ja już po kąpieli i chiluję. 😉

A ja właśnie wlazłam do wanny. Odpaliłam sobie świeczkę, włączyłam playlistę z ulubionymi piosenkami i napawam się zapachem mojej ulubionej soli do kąpieli o zapachu sosny i jodły :D

A ja właśnie wlazłam do wanny. Odpaliłam sobie świeczkę, włączyłam playlistę z ulubionymi piosenkami i napawam się zapachem mojej ulubionej soli do kąpieli o zapachu sosny i jodły :D
Super😍
Też niekiedy kocham takie właśnie chwile w wannie ze swoją muzą tylko dla siebie, myśląc tak na prawdę o wszysykim i o niczym💚 sosna i jodła brzmi fajnie musze spróbować, kocham las to pewnie by mi przypado do gustu😉

reklama
Do góry