reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja to i 2h potrafię sobie tak leżeć w wannie. No chyba, że używam soli Epsom, to wtedy krócej. Mąż tylko przychodzi co jakiś czas i sprawdza czy żyję. :D

@anyżowe_love ta moja sól to Kneipp Mindful forest. Ma świetny zapach, więc polecam!
Ooo dzięki za polecajkę, już szybciutko zrobie zrzut ekranu😀😉

To wyobraźcie sobie, że ja nie mam wanny od 10 lat😢 oraz laptopa od 7😆 dopiero teraz w czerwcu kupiłam sobie iPada, tak to wszystko totalnie ogarniałam przez telefon. Mam IPhone 13 i jest spoko ALE mój brat z siostrą mają jakieś wypasione OPPO RENO i zdjęcia robi jednak dużo lepsze 😬 aczkolwiek to już są drogie zabawki bo chyba 3500-4000 daliśmy jakoś podobnie. Jedyne co uwielbiam w IPhonie to Apple Wallet i to jak się pięknie łatwo wydaje pieniądze🤣

Wróciliśmy z tej imprezy. Oczywiście było wiele pytań o to czy się rodzinka nie powiększa, dlaczego nie piję itd itp. Były też porady z dupy🤡 żeby zmienić pozycję oraz hit „jak Bóg dopuści to i z kija spuści”🤦🏼‍♀️ ale spłynęło to po mnie jak po 🦆
Na koniec jednak Stary już lekko porobiony, wyznał swojemu bratu ciotecznemu, że to „w nim jest problem”. Może się w końcu zamkną.
Miałam po powrocie iść na te wianki z dziewczynami ale Stary zrobił po drinku, puścił Stinga i jest tak rozczulająco słodki 🥰 że zostaję z nim 😅

Wróciliśmy z tej imprezy. Oczywiście było wiele pytań o to czy się rodzinka nie powiększa, dlaczego nie piję itd itp. Były też porady z dupy🤡 żeby zmienić pozycję oraz hit „jak Bóg dopuści to i z kija spuści”🤦🏼‍♀️ ale spłynęło to po mnie jak po 🦆
Na koniec jednak Stary już lekko porobiony, wyznał swojemu bratu ciotecznemu, że to „w nim jest problem”. Może się w końcu zamkną.
Miałam po powrocie iść na te wianki z dziewczynami ale Stary zrobił po drinku, puścił Stinga i jest tak rozczulająco słodki 🥰 że zostaję z nim 😅
Współczuję słabych tekstów na imprezie, dobrze, że to po Tobie spłynęło jak po kaczce.
I fajnie, że już jest ok i macie swój klimacik 💗

To wyobraźcie sobie, że ja nie mam wanny od 10 lat😢 oraz laptopa od 7😆 dopiero teraz w czerwcu kupiłam sobie iPada, tak to wszystko totalnie ogarniałam przez telefon. Mam IPhone 13 i jest spoko ALE mój brat z siostrą mają jakieś wypasione OPPO RENO i zdjęcia robi jednak dużo lepsze 😬 aczkolwiek to już są drogie zabawki bo chyba 3500-4000 daliśmy jakoś podobnie. Jedyne co uwielbiam w IPhonie to Apple Wallet i to jak się pięknie łatwo wydaje pieniądze🤣
Tez kiedyś miałam tylko prysznic. Potem w końcu zrobiliśmy remont i kabina poszła do śmieci i mamy wannę. Bosze nie wyobrażam sobie powrotu do prysznica 😱😂

reklama
Cześć dziewczyny zostałam poinformowana o waszym forum od kolezanki z sali - Zazuu. Mam 30 lat i w zeszłym roku poroniłam..teraz obecnie znajduje się w szpitalu bo nie mam miesiączki ale torbiel i mam robione hormony.. ⛔
Hej, witamy na pokładzie, miejmy nadzieje, że nie będzie Ci dane długo tu gościć.
Może powiesz coś więcej o sobie? 🙂

Do góry