reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

nie ma. Pisałam wxześniej chce, żeby robił ładne zdjęcia, żeby bateria trzymała i żeby się nie zacinał :D nie jestem gadżeciarą nic a nic
Ja też nie lubię zbyt drogich telefonów, bo uważam, że mi niepotrzebne. Baterie to większość telefonów na rynku ma teraz podobne, zacinać Ci się żaden nie będzie dopóki nie będziesz miała tony aplikacji. Więc na Twoim miejscu wybrałabym taki, żeby aparat mi odpowiadał. Ja mam Xiaomi.

reklama
Ja mam Realme GT Master Edition 5G i jeszcze nigdy mi się nie zaciął. Zdjęcia robi okej, bateria trzyma długo i ładuje się w 15 minut. Jest lekki, zgrabny. Bardzo go lubię. Teraz gdybym miała wybierać inny to rozważałabym Realme 11 Pro, choć wizualnie nie podoba mi się jakoś bardzo, ale ma fajne parametry aparatu :D

Ja mam Realme GT Master Edition 5G i jeszcze nigdy mi się nie zaciął. Zdjęcia robi okej, bateria trzyma długo i ładuje się w 15 minut. Jest lekki, zgrabny. Bardzo go lubię. Teraz gdybym miała wybierać inny to rozważałabym Realme 11 Pro, choć wizualnie nie podoba mi się jakoś bardzo, ale ma fajne parametry aparatu :D
Mój to Xiaomi mi 10t i też nigdy mnie nie zawiódł. Ale dużo zależy od sposobu korzystania z telefonu. Mój służy mi głównie do dzwonienie, smsowania, androida auto i sporadycznie do przeglądania przeglądarki. Nie mam prawie wcale aplikacji, więc pewnie każdy telefon dałby tutaj radę. Ale jak ktoś ma dużą ilość apek czy gier to musi być jakiś mocniejszy sprzęt.

Też polecam xiaomi. Teraz mam niby dużo lepszy a zdjęcia zgrane z wcześniejszego xiaomi niczym się nie różnią. A foty robił super, sam je upiększał itp. Tamten Xiaomi wciąż na użyciu u innego domownika i śmiga bez zarzutu już 4ty rok.

Pudełko na chusteczki to może takie homemade?
Drewniane dno, a reszta dziergana grubą włóczką? Czekam na moje, znajoma robi :D
Fajna sprawa, ale trochę nie w moim klimacie :)
Kurcze, to w takim budżecie to masz spore pole do popisu! Weź coś lepszego :D
No właśnie niby hajs mam, ale ja myślę, że sama nie zobaczę żadnej różnicy między telefonem za 1k czy 2k. Więc po co mi

reklama
O, a mój ma jakiś Xiaomi i ciągle coś mu się zacina i szwankuje. Powiedział, że więcej nie kupi. Ja w tym swoim mam jakiś tryb do intensywnego używania dla graczy czy coś w tym stylu, ale nigdy go nie używałam. No my w sumie wszystko robimy z telefonu, bo z laptopa to już od dawna nie korzystamy, leży i się kurzy. 😅

Do góry