LadyCaro
Fanka BB :)
i właśnie co do telefonu najbardziej potrzebuje doradztwa xDPisz! Co wybierasz! Poprowadzimy doradztwo techniczne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i właśnie co do telefonu najbardziej potrzebuje doradztwa xDPisz! Co wybierasz! Poprowadzimy doradztwo techniczne
wiesz co, takie głupoty jak bieżniki, zasłony, doniczki, pudełko na chusteczki, poszewki dekoracyjne a obok telefon...
mój Starzec mi wybiera jakieś modele za 2k, a ja sobie znalazłam Motorolę za 600zł i ciekawe co na to powieBieżniki, maty na stół, pokrowce na poduchy na kanapę i jakieś bibeloty najczęściej zamawiam z home&you na promocjach druga rzecz za 10zł albo druga rzecz -90%. Bardzo dobra jakość, więc polecam. Pudełko na chusteczki akurat mam bambusowe z Pepco i też daje radę A co do telefonów, to ja i część mojej rodziny mamy różne modele Realme i każdy sobie chwali.
Dawaj szczegółyi właśnie co do telefonu najbardziej potrzebuje doradztwa xD
nie ma. Pisałam wxześniej chce, żeby robił ładne zdjęcia, żeby bateria trzymała i żeby się nie zacinał nie jestem gadżeciarą nic a nicDawaj szczegóły
Znam to , jestem w trakcie remontu i dużo rzeczy mi się podoba, tylko kto na to zarobi właśnie i na te badania wizyty i w ogóleno ja chyba zaraz idę zażyć kąpieli w pianie i pooglądać tik toka moja weekendowa tradycja. A poza tym szukam rzeczy do wystroju mieszkania i jestem jak w amoku, kto na to zarobi to nie wiem.
Pudełko na chusteczki to może takie homemade?wiesz co, takie głupoty jak bieżniki, zasłony, doniczki, pudełko na chusteczki, poszewki dekoracyjne a obok telefon...
Mój ma motorole i sobie chwali, i też droga nie byłamój Starzec mi wybiera jakieś modele za 2k, a ja sobie znalazłam Motorolę za 600zł i ciekawe co na to powie
Kurcze, to w takim budżecie to masz spore pole do popisu! Weź coś lepszegomój Starzec mi wybiera jakieś modele za 2k, a ja sobie znalazłam Motorolę za 600zł i ciekawe co na to powie
Gdzie to zwyczajnie musztarda? Nie?@anyżowe_love @LadyCaro Wasze nazwy kolorów mnie rozpieprzają. Jedna wiśniowy metalik, druga przygaszona kurkuma