reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
wiesz co, takie głupoty jak bieżniki, zasłony, doniczki, pudełko na chusteczki, poszewki dekoracyjne a obok telefon... :D

Bieżniki, maty na stół, pokrowce na poduchy na kanapę i jakieś bibeloty najczęściej zamawiam z home&you na promocjach druga rzecz za 10zł albo druga rzecz -90%. Bardzo dobra jakość, więc polecam. Pudełko na chusteczki akurat mam bambusowe z Pepco i też daje radę :D A co do telefonów, to ja i część mojej rodziny mamy różne modele Realme i każdy sobie chwali.

Bieżniki, maty na stół, pokrowce na poduchy na kanapę i jakieś bibeloty najczęściej zamawiam z home&you na promocjach druga rzecz za 10zł albo druga rzecz -90%. Bardzo dobra jakość, więc polecam. Pudełko na chusteczki akurat mam bambusowe z Pepco i też daje radę :D A co do telefonów, to ja i część mojej rodziny mamy różne modele Realme i każdy sobie chwali.
mój Starzec mi wybiera jakieś modele za 2k, a ja sobie znalazłam Motorolę za 600zł i ciekawe co na to powie :D

no ja chyba zaraz idę zażyć kąpieli w pianie i pooglądać tik toka :D moja weekendowa tradycja. A poza tym szukam rzeczy do wystroju mieszkania i jestem jak w amoku, kto na to zarobi to nie wiem.
Znam to , jestem w trakcie remontu i dużo rzeczy mi się podoba, tylko kto na to zarobi właśnie i na te badania wizyty i w ogóle😆
Ja już po kąpieli i chiluję. 😉

reklama
Do góry