Bolilol
Fanka BB :)
8dpo dopiero, więc sam początek sikaniaa ile dziś dpo?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8dpo dopiero, więc sam początek sikaniaa ile dziś dpo?![]()
a to ma prawo nic nie wyjść, trzymam kciuki abyś nam wysikała piękne dwie krechy8dpo dopiero, więc sam początek sikania
tak jest! No jak mi coś wyjdzie w badaniach dzisiaj to testy strumieniowe DOZ pójdą w górę w rankingu xdsiknelam, ale nic ciekawego tam nie było, standardowy babyplanowy przebijchujek tylkoale spokojnie, mam jeszcze dużo czasu na wysikanie tego cionża
![]()
no jak Ci coś wyjdzie, to szukam po pracy najbliższej apteki doztak jest! No jak mi coś wyjdzie w badaniach dzisiaj to testy strumieniowe DOZ pójdą w górę w rankingu xd
wiesz, w sumie nie musisz u niego później ciąży prowadzićW ogóle zastanawiam się, czy nie dać szansy kolejny raz ginekologowi na NFZ i umówić się jakoś teraz na próbę. Ostatnio dowiedziałam się, że w mojej mieścinie przyjmuje gin który pracuje również Parens w Krakowie, więc generalnie specjalizuje się w niepłodności i problemach z ciążą. I chyba spoko byłoby mieć kogoś ogarniętego na NFZ, żeby zredukować koszty badań... ale z drugiej strony o ile podobno jest spoko przed ciążą, to do prowadzenia ciąży go nie polecają i nie wiem w sumie![]()
Niby tak ale z drugiej strony jak już mam gdzieś iść, to po to aby robić wszystkie te badania ciążowe na NFZ, bo to też któryś tysiak za coś co mi się należy.wiesz, w sumie nie musisz u niego później ciąży prowadzić
pół roku to i tak szybkoDziewczyny, a co sądzicie o stosowaniu tego lubrykantu? Używała któraś? Zamówiłam z nadzieją, że tym razem z jego pomocą, uda się szybciej niż te pół roku jak poprzednio... Teraz się zastanawiam czy już mi całkiem nie odbiło, że uwierzyłam w magiczną moc tego żeluale jak to mówią: "nadzieja umiera ostatnia"
Aaa no tak , faktycznie.Ale ona urodziła się 17 m-cy po slubie - 9 m-cy ciąży to 8 m-cy po slubie jej mama zaszła. Biorąc pod uwage, ze nasi rodzice nie stosowali termometrow, pasków ani monitoringu jak dla mnie nie jest to długo, ale każdy moze patrzy inaczej.