Tralalala25
Fanka BB :)
nie chce mi sie kompa odpalac xd ale glowne skladniki znam, reszte sama moge sobie dopowiedziecMi działa na kompie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie chce mi sie kompa odpalac xd ale glowne skladniki znam, reszte sama moge sobie dopowiedziecMi działa na kompie!
to tak szybko napiszę: lejesz mleko na patelnię, podgrzewasz, dajesz tam przyprawe od zupki i troche sriraczy, 2 plastry serka topionego (ja dałam też kawałek takiego z bloczku) rozpuszczasz, dajesz odcedzony makaron i WŁALAnie chce mi sie kompa odpalac xd ale glowne skladniki znam, reszte sama moge sobie dopowiedziec
dzieki dobra duszoto tak szybko napiszę: lejesz mleko na patelnię, podgrzewasz, dajesz tam przyprawe od zupki i troche sriraczy, 2 plastry serka topionego (ja dałam też kawałek takiego z bloczku) rozpuszczasz, dajesz odcedzony makaron i WŁALA
TO ZALEŻY… jak mam dobry dzień to robię tak jak opisałaś, a jak jestem zmęczona to udaję, że nie widzę xdej, też tak macie?
ja jak sprzątam to np biorę kubek z pokoju i wynoszę do kuchni, w kuchni zobaczę, że gdzieś jest kurz no to wycieram, ogarniam, po drodze zauważam, ze trzeba wynieść śmieci to je pakuję i z nimi idę, wracam, to widze, ze w korytarzy trzeba kurz zetrzeć i tak sie miotam po całej chacie xD
.ej, też tak macie?
ja jak sprzątam to np biorę kubek z pokoju i wynoszę do kuchni, w kuchni zobaczę, że gdzieś jest kurz no to wycieram, ogarniam, po drodze zauważam, ze trzeba wynieść śmieci to je pakuję i z nimi idę, wracam, to widze, ze w korytarzy trzeba kurz zetrzeć i tak sie miotam po całej chacie xD
o tak!Oj taaaak….. najgorzej mam ze sprzątaniem kuchni, bo wystarczy ze otworze jakaś szafkę i muszę nagle ułożyć wszystkie sztućce albo kubki i się kończy ze sprzątam w szafce w środku i nie starcza sił na posprzątanie ma zewnątrz
Klasykej, też tak macie?
dokładnie ale w efekcie i tak jest ogarnięteKlasyk
Idę z jakimś A, zobaczę B
Ogarniam B, zapomnę o A. Przypomnę sobie o A, przeszkodzi C.
I tak się kręcę jak smród po gaciach ale w końcu wszystko będzie lśnić hurtowo