reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
nie chce mi sie kompa odpalac xd ale glowne skladniki znam, reszte sama moge sobie dopowiedziec :D
to tak szybko napiszę: lejesz mleko na patelnię, podgrzewasz, dajesz tam przyprawe od zupki i troche sriraczy, 2 plastry serka topionego (ja dałam też kawałek takiego z bloczku) rozpuszczasz, dajesz odcedzony makaron i WŁALA

ej, też tak macie?
ja jak sprzątam to np biorę kubek z pokoju i wynoszę do kuchni, w kuchni zobaczę, że gdzieś jest kurz no to wycieram, ogarniam, po drodze zauważam, ze trzeba wynieść śmieci to je pakuję i z nimi idę, wracam, to widze, ze w korytarzy trzeba kurz zetrzeć i tak sie miotam po całej chacie xD

ej, też tak macie?
ja jak sprzątam to np biorę kubek z pokoju i wynoszę do kuchni, w kuchni zobaczę, że gdzieś jest kurz no to wycieram, ogarniam, po drodze zauważam, ze trzeba wynieść śmieci to je pakuję i z nimi idę, wracam, to widze, ze w korytarzy trzeba kurz zetrzeć i tak sie miotam po całej chacie xD
TO ZALEŻY… jak mam dobry dzień to robię tak jak opisałaś, a jak jestem zmęczona to udaję, że nie widzę xd

ej, też tak macie?
.

Ostatnia edycja:
Oj taaaak….. najgorzej mam ze sprzątaniem kuchni, bo wystarczy ze otworze jakaś szafkę i muszę nagle ułożyć wszystkie sztućce albo kubki :D i się kończy ze sprzątam w szafce w środku i nie starcza sił na posprzątanie ma zewnątrz :D
o tak!
Albo jeszcze np masz wenę i decydujesz się na sprzątanie szafy, a wena kończy się w momencie, jak wszystko leży na dywanie... :D

ej, też tak macie?
Klasyk 😆
Idę z jakimś A, zobaczę B
Ogarniam B, zapomnę o A. Przypomnę sobie o A, przeszkodzi C.
I tak się kręcę jak smród po gaciach 😆 ale w końcu wszystko będzie lśnić hurtowo 😆

Nie wiem czy youtubowe linki działają, ale kiedyś mi się pokazał kanał laski opisującej jej doświadczenia z ADHD i aż sama się zaczęłam zastanawiac czy nie mam. Link apropo sprzątania

reklama
Do góry