reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
ogólnie było super i bardzo nam się podobało 😄 ale mój brat audiofil, to by chyba umarł na tym koncercie, gdyby z nami był 🥲 momentami nagłośnienie było dramatyczne, że aż uszy bolały przy mocniejszych brzmieniach🫣 i w ogóle nie mogłam zrozumieć co mówią artyści na scenie i nie wynikało to z bariery językowej bynajmniej😉 ale i tak nie żałuję wydanej kasy na bilet😁 dziś pracuję zdalnie pierwszy raz od 1,5 roku🤩 delektuję się tym aczkolwiek mam jakiś mega katar, chyba od klimy w aucie😌
kurcze, na koncercie takiej rangi człowiek spodziewałby się, że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik. Tak czy siak cieszę się, że jesteś zadowolona! :D

reklama
To ja mam szczęście. Moja jak dzwonię i by nie odebrała to oddzwania, a na wiadomość też bardzo szybko odpisuje o ile nie ma dyżuru w szpitalu.
znaczy wiesz, jak piszę z jakąś mega pilną sprawą, typu ostatnio: wyszedł mi pozytywny test ciążowy i czy mam brać dalej duphaston, to miałam odpowiedź w ciągu godziny, na takie mniej pilne pytania czasem nie odpisuje, ale nie mam z tym problemu, bo zwykle pytam o to później na wizycie

Do góry