Justpositivevibe
Fanka BB :)
Płaska łyżeczka na szklankę wody pół godzinki pod przykryciem i podobno najlepiej wieczorkiemDo Dziewczyn, które piją zioła - jak to robicie? nie było u mnie ulotki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Płaska łyżeczka na szklankę wody pół godzinki pod przykryciem i podobno najlepiej wieczorkiemDo Dziewczyn, które piją zioła - jak to robicie? nie było u mnie ulotki
Najlepiej zadzwoń do gin i się zapytaj które zrobićA mam pytanie odnośnie jednego badania, bo wśród innych moja gin wymieniła, żebym zbadała androstendion i na stronach laboratoriów są w sumie dwa badania: androstendion i DHEAS i nie jestem pewna które powinnam zrobić?
ja mam 25 w salonie a on jest od północnej strony więc jest najchłodniejszy, nie chce wiedzieć ile jest od południowej stronyJa aktualnie w domu mam 27-28
To sa dwa osobne badaniaA mam pytanie odnośnie jednego badania, bo wśród innych moja gin wymieniła, żebym zbadała androstendion i na stronach laboratoriów są w sumie dwa badania: androstendion i DHEAS i nie jestem pewna które powinnam zrobić?
no właśnie zauważyłam, a to DHEAS jest w pakietach ‚płodnościowych’ razem z LH, FSH itd… no nic, powiedziała androstendion to zrobie androstendion najwyżej dorobię to drugie następnym razemTo sa dwa osobne badania
mogłabym napisać, ale ona często nie odpisuje, jak to lekarz, więc zrobię ten androstendionNajlepiej zadzwoń do gin i się zapytaj które zrobić
kurcze, na koncercie takiej rangi człowiek spodziewałby się, że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik. Tak czy siak cieszę się, że jesteś zadowolona!ogólnie było super i bardzo nam się podobało ale mój brat audiofil, to by chyba umarł na tym koncercie, gdyby z nami był momentami nagłośnienie było dramatyczne, że aż uszy bolały przy mocniejszych brzmieniach i w ogóle nie mogłam zrozumieć co mówią artyści na scenie i nie wynikało to z bariery językowej bynajmniej ale i tak nie żałuję wydanej kasy na bilet dziś pracuję zdalnie pierwszy raz od 1,5 roku delektuję się tym aczkolwiek mam jakiś mega katar, chyba od klimy w aucie
To ja mam szczęście. Moja jak dzwonię i by nie odebrała to oddzwania, a na wiadomość też bardzo szybko odpisuje o ile nie ma dyżuru w szpitalu.mogłabym napisać, ale ona często nie odpisuje, jak to lekarz, więc zrobię ten androstendion
ja siedzę w sypialni bo tylko tu w tym momencie jest klimatyzatorJa aktualnie w domu mam 27-28
znaczy wiesz, jak piszę z jakąś mega pilną sprawą, typu ostatnio: wyszedł mi pozytywny test ciążowy i czy mam brać dalej duphaston, to miałam odpowiedź w ciągu godziny, na takie mniej pilne pytania czasem nie odpisuje, ale nie mam z tym problemu, bo zwykle pytam o to później na wizycieTo ja mam szczęście. Moja jak dzwonię i by nie odebrała to oddzwania, a na wiadomość też bardzo szybko odpisuje o ile nie ma dyżuru w szpitalu.