reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
ojej, współczuję 😮 na szczęście mam jeszcze ten strych nad mieszkaniem a i tak się nie da wytrzymać. Ale jak idę po coś na strych bo tam mamy komórkę to nie ma czym oddychać 🥵🥵
no już tak myślimy i w przyszłym roku jakąś klimatyzację trzeba będzie ogarnąć bo nie idzie wytrzymać, narazie za dużo wydatków i w tym roku odpuszczamy 🫢

Hej dziewczyny
Też będę testować za jakieś 3-4 dni mam nadzieję, że zobaczę dwie kreseczkę.
Od jakiś czterech dni mam dziwne klucie jajnika, nie jest to ból przez cały czas jakbym miała to zsumować to tak 2 h dziennie. Pozatym pobolewa mnie brzuch jak na okres też już od jakiegoś czasu a do okresu daleko. I miałam jeszcze jedna dziwna sytuację bodajże w niedzielę poczułam jakby uszczypniecie w dole brzucha.... Pamiętam jak jakaś dziewczyna pisała tu na forum że poczuła że coś się jej wgryzlo w macice wtedy się troszkę z tego śmiałam, a później sama coś takiego poczulam. Dodatkowo ostatnio strasznie ee się pocę nienaturalnie...Pewnie już świruje tak bardzo chceiec dzidziusia....
Powiedzcie czy wariuje???

Cykl 28-32 dni
Owulacja sprawdzona testami owilacyjnymi
Prxytulanko codziennie przez cały okres płodny
To wpisać Cię na 26 czerwca? :)

reklama
no już tak myślimy i w przyszłym roku jakąś klimatyzację trzeba będzie ogarnąć bo nie idzie wytrzymać, narazie za dużo wydatków i w tym roku odpuszczamy 🫢
my kupiliśmy wewnętrzna z wyrzucają rura przez okno bo niestety nie możemy sobie pozwolić na zewnętrzna (konserwator siedzi na elewacji). Udało nam się kupić w mega promce za niecałe 1300zl, dzień później już była za 1900zl a mąż patrzył to ogólnie kosztuje ok 4500zl, więc się zastanawialiśmy czy nie utopilismy pieniędzy, ale działa bez zarzutu, więc chyba mieliśmy mega szczęście 😁

Do góry