reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja bym poczkała na drożność bo to jest kluczowe. Ona da Ci odpowiedź tak naprawdę co dalej robić. Jeśli będą drożne to próbowałabym 3 miechy naturalnie, później stymulacja. Jeśli chcesz to możesz zaraz po droznośi zacząć stymulację. Dopiero później inseminacja, a przy inseminacji robi się posiewy, Chlamydie, Urea i inne... Ale obstawiam, że Nie będzie Ci to potrzebne, bo szybko zajdziesz ;)
a po co stymulacja, jak dziewczyna ma swoje owulki?

Dziewczyno JESTEŚ W CIĄŻY - PIĘKNA kreseczka 🥰😍 beta !!!!!!
Ojezu robi się poważnie 🙈 jestem bardzo szczęśliwa, że ta kreska jest już tak widoczna 9 dpo - ostatnio 10 dpo miałam dopiero cień. Mam nadzieje, że to dobrze świadczy 🥺
no ten facelle to juz elegancko sie wybarwil :D
Moje siuśki nigdy nie lubiły się z Pinkami, dopóki beta nie wynosi 1000 to one mi się słabo wybarwiają 😂 Facelle za to faktycznie bardzo dobrze się wybarwia

U mnie kreska blada jak dooopa pierwszodniowego wczasowicza. Nie ma co czekać, beta na 99% negatywna. Zastanawiam się czy to felerna partia pinków czy ten ovi 13 pelnych dób się utrzymuje...
Ponoć, że może się utrzymywać nawet do 14 dni w zależności od organizmu. Też się zastanawiam kiedy testować żeby było wiarygodne

reklama
Do góry