reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Fun Yes GIF by Lilly Singh

Ty wiesz dobrze jak mnie to Cieszy 😍😍😍
wiem ❤️❤️
No i pięknie. Czekamy kiedy ruszysz dupsko na ta betę, bo ileż można czekać. DO soboty daleko. Zdążyłabyś przyrost zrobić 🤣🤣🤣🤣
Przecież sobota już za rogiem 🤣
Moje doopsko jest zbyt leniwe aby wstawać specjalnie o 5:30 w tygodniu, a tak to w sobotę pójdę kulturalnie po 10. Zobaczysz, będę wyspana, a tym samym szczęśliwsza, a tym samym beta będzie wyższa 🤣

reklama
A ja już się nawet nie łudzę, że coś będzie z tego w tym miesiącu. Temperatura spadła jeszcze do 36,85. Dziwne bo zawsze mi spadała dzień przed albo w dniu okresu. No nic w sobotę zostaje mi zrobić proga, żeby potwierdzić że owulacji nie było, a potem pewnie znowu wycieczki do gina na monitoring. Tylko kiedy... skoro nawet nie wiem, kiedy będzie owulacja.... Załamka. Jeszcze pewnie mi się okres spóźni. Podziwiam Was dziewczyny, że tak długo macie siłę. Tak liczyłam na ten cykl. Myślałam, że może to będzie jakieś zadośćuczynienie za to poronienie, ale czemu by miało być.

reklama
Do góry