reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Jeszcze wiatraków nie uruchamiam. W domu 21st, zasłonięte rolety i wietrzenie tylko nocą - mam nadzieję że to wystarczy i temperatura nie wzrośnie jakoś bardzo.
Dokladnie tak samo robimy. W dzień wszystko zamkniete i rolety zasloniete, otwieramy okna i wietrzymy dopiero wieczorem i w nocy. Zawsze dość dobrze trzyma to chlod. Otwieranie okien w upal to błąd moim zdaniem

reklama
my również mamy klimę i w upały jest nieoceniona ale np. w mieszkaniu, które od kilku lat wynajmuję mam taki zewnętrzny klimatyzator co się rurę wyrzuca przez okno😬 i tez spełnia swoją rolę

Hej dziewczyny
Też będę testować za jakieś 3-4 dni mam nadzieję, że zobaczę dwie kreseczkę.
Od jakiś czterech dni mam dziwne klucie jajnika, nie jest to ból przez cały czas jakbym miała to zsumować to tak 2 h dziennie. Pozatym pobolewa mnie brzuch jak na okres też już od jakiegoś czasu a do okresu daleko. I miałam jeszcze jedna dziwna sytuację bodajże w niedzielę poczułam jakby uszczypniecie w dole brzucha.... Pamiętam jak jakaś dziewczyna pisała tu na forum że poczuła że coś się jej wgryzlo w macice wtedy się troszkę z tego śmiałam, a później sama coś takiego poczulam. Dodatkowo ostatnio strasznie ee się pocę nienaturalnie...Pewnie już świruje tak bardzo chceiec dzidziusia....
Powiedzcie czy wariuje???

Cykl 28-32 dni
Owulacja sprawdzona testami owilacyjnymi
Prxytulanko codziennie przez cały okres płodny

Hej dziewczyny
Też będę testować za jakieś 3-4 dni mam nadzieję, że zobaczę dwie kreseczkę.
Od jakiś czterech dni mam dziwne klucie jajnika, nie jest to ból przez cały czas jakbym miała to zsumować to tak 2 h dziennie. Pozatym pobolewa mnie brzuch jak na okres też już od jakiegoś czasu a do okresu daleko. I miałam jeszcze jedna dziwna sytuację bodajże w niedzielę poczułam jakby uszczypniecie w dole brzucha.... Pamiętam jak jakaś dziewczyna pisała tu na forum że poczuła że coś się jej wgryzlo w macice wtedy się troszkę z tego śmiałam, a później sama coś takiego poczulam. Dodatkowo ostatnio strasznie ee się pocę nienaturalnie...Pewnie już świruje tak bardzo chceiec dzidziusia....
Powiedzcie czy wariuje???

Cykl 28-32 dni
Owulacja sprawdzona testami owilacyjnymi
Prxytulanko codziennie przez cały okres płodny
objawami niestety nie ma co się sugerować, często wczesne objawy ciąży oraz zbliżającej się miesiączki są identyczne, do tego mózg płata nam figle. Nawet z tym wgryzaniem się, no bo zobacz; blastocysta ma 0,1-0,4mm - jak miałybyśmy poczuć coś tak małego? :)

reklama
Do góry