reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

No wiem, właśnie dlatego najpierw musiałabym przeorganizować całą sypialnie bo inaczej to nie ma sensu. Ale jeszcze z tyłu głowy nadal myśl, że może będzie te dziecko w drodze kiedyś więc wtedy dopiero byłby remont.. Póki co mieszkanie jest w stanie zawieszenia 😅
A na korytarzu nie chcesz dać?

reklama
Większość nastoletniego życia spędziłam w takich warunkach. Od rana do popołudnia słońce napieprzało przez okno dachowe, a resztę dnia przez ścienne. Chłodno robiło się dopiero koło 4,5 nad ranem przy otwartym na oścież oknie i to zaledwie na kilka godzin. Koszmar!
Znam z doświadczenia studenckiego. Miałam pokój na poddaszu na 4 piętrze!

Ja mieszkam na poddaszu i moje mieszkanie okropnie się nagrzewa... umieram w nocy, a mój M nie chce otwierać okien, bo budzi go ruch uliczny. Ma któraś może rolety zewnętrzne na okna dachowe?? Zastanawiam się czy pomogłyby coś
Ja mam tylko wewnętrzne. Ale nie dają ocbrony od ciepła. Dlatego klima to musy have na poddaszu.

Zrobiłam porównanie owulaków for fun :D nawet ten zasrany horien się nieźle wybarwił xd

Załączniki

• IMG_5131.jpeg
    IMG_5131.jpeg
    76,8 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry