LadyCaro
Fanka BB :)
coś tam mi świta z biologii w liceumchyba jeszcze morula, ale nie jestem pewna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
coś tam mi świta z biologii w liceumchyba jeszcze morula, ale nie jestem pewna
Ona tam jest… lalalala biegnij na beteNie wytrzymałam i nasikałam znowu na patyk
Dziewczyno marsz na betę ️️Nie wytrzymałam i nasikałam znowu na patyk
Ciąż jak nicNie wytrzymałam i nasikałam znowu na patyk
Może siknij na fali, może będzie coś wyraźniej jużCiąż jak nic
o kurde, trzymam z całych siłDziewczyny, mamy jeden zarodek. Wszystko albo nic. Transfer w piątek.
Cieszę się bardzo, że jest chociaż jeden. Jak telefon zadzwonił, to mi się słabo zrobiło. Mąż też stan przedzawałowy. Jeszcze babka miała taki smutny ton głosu
Co ma być to będzie.
ej tu to już nie przebijchujek jak nic! Jak z tego nie będzie drugiej kreski, to nigdy więcej nie osikam facelle!Nie wytrzymałam i nasikałam znowu na patyk
jak mówimy o 3 dobie to będzie to 4 albo 8-blastomerowy zarodek, morula to 4 dzieńchyba jeszcze morula, ale nie jestem pewna