reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny, mamy jeden zarodek. Wszystko albo nic. Transfer w piątek.
Cieszę się bardzo, że jest chociaż jeden. Jak telefon zadzwonił, to mi się słabo zrobiło. Mąż też stan przedzawałowy. Jeszcze babka miała taki smutny ton głosu 🤦🏼‍♀️
Co ma być to będzie.
o kurde, trzymam z całych sił 🤞🤞🤞

reklama
Dziewczyny w temacie diety bez diety- moja siostra od lutego na poście przerywanym 16:8 zrzuciła bezboleśnie 8 kg😅 w międzyczasie była 2 tygodnie na wakacjach all inclusive gdzie nie trzymała diety oraz pozwala sobie oczywiście na odstępstwa typu McRoyal wczoraj i 2 kieliszki wina☺️ generalnie inna dieta u niej nie wchodziła w grę bo tez nie chce rezygnować z pysznego jedzonka a to jej się sprawdziło, ja powoli też się staram iść w tym kierunku- na razie przesunęłam godzinę pierwszego posiłku i jest mi z tym ok 😅

Do góry