reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

ja pamiętam, jak byłam młoda, z 19 lat i chciałam się odchudzać (nie wiem po co) i wposywałam na yt hasła jak schudnąć i w każdy, ale to każdym filmie było, że trzeba odstawić węgle, a ziemniaki to już najgorsze.
Nie muszę mówić jak się czułam jako węglowodanowa królowa...
Myślę, że Twój avatar powinien wyglądać tak: 😄😁

Załączniki

• Screenshot_20230621_121241_Google.jpg
    Screenshot_20230621_121241_Google.jpg
    60,3 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Najgorzej :D a teraz Insta zalewa keto dieta - dobrze ze chociaż można tłuszcz jeść, ale ja już wiem, ze wszelakie diety nie są dla mnie. Dlatego wyznaje 80:20 i po prostu staram się nie jeść przetworzonego jedzenia, fast fodow i słodyczy, a do reszty nie mam głowy i motywacji
Dla mnie keto to jest moda - wiem, ze wiele dziewczyn na niej jest i sobie chwali, ale w mojej opini to przeminie jak inne diety, które były popularne i bardzo rozsławaine.
To nie będzie blastocysta jeszcze :) Kciuki trzymamy - jeden strzał a szczęśliwy :)
A to jaki to etap? Bo blastka to 5 dni tak?

reklama
Do góry