reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

ja pamiętam, jak byłam młoda, z 19 lat i chciałam się odchudzać (nie wiem po co) i wposywałam na yt hasła jak schudnąć i w każdy, ale to każdym filmie było, że trzeba odstawić węgle, a ziemniaki to już najgorsze.
Nie muszę mówić jak się czułam jako węglowodanowa królowa...
Myślę, że Twój avatar powinien wyglądać tak: 😄😁

Załączniki

• Screenshot_20230621_121241_Google.jpg
    Screenshot_20230621_121241_Google.jpg
    60,3 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Najgorzej :D a teraz Insta zalewa keto dieta - dobrze ze chociaż można tłuszcz jeść, ale ja już wiem, ze wszelakie diety nie są dla mnie. Dlatego wyznaje 80:20 i po prostu staram się nie jeść przetworzonego jedzenia, fast fodow i słodyczy, a do reszty nie mam głowy i motywacji
Dla mnie keto to jest moda - wiem, ze wiele dziewczyn na niej jest i sobie chwali, ale w mojej opini to przeminie jak inne diety, które były popularne i bardzo rozsławaine.
To nie będzie blastocysta jeszcze :) Kciuki trzymamy - jeden strzał a szczęśliwy :)
A to jaki to etap? Bo blastka to 5 dni tak?

reklama
Do góry