reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny w temacie diety bez diety- moja siostra od lutego na poście przerywanym 16:8 zrzuciła bezboleśnie 8 kg😅 w międzyczasie była 2 tygodnie na wakacjach all inclusive gdzie nie trzymała diety oraz pozwala sobie oczywiście na odstępstwa typu McRoyal wczoraj i 2 kieliszki wina☺️ generalnie inna dieta u niej nie wchodziła w grę bo tez nie chce rezygnować z pysznego jedzonka a to jej się sprawdziło, ja powoli też się staram iść w tym kierunku- na razie przesunęłam godzinę pierwszego posiłku i jest mi z tym ok 😅
no, tylko ja bez żadnego problemu zjem 3k kalorii w 8h :D
ale fakt, siostra męża schudła na IF 20kg.
Ale też myślę, no mam jedzenie od 12 do 20 powiedzmy, a jak w weekend chce zjeść pizzę późno lub ochlac się piwska po nocy to wszystko strcone :D

Dziewczyny w temacie diety bez diety- moja siostra od lutego na poście przerywanym 16:8 zrzuciła bezboleśnie 8 kg😅 w międzyczasie była 2 tygodnie na wakacjach all inclusive gdzie nie trzymała diety oraz pozwala sobie oczywiście na odstępstwa typu McRoyal wczoraj i 2 kieliszki wina☺️ generalnie inna dieta u niej nie wchodziła w grę bo tez nie chce rezygnować z pysznego jedzonka a to jej się sprawdziło, ja powoli też się staram iść w tym kierunku- na razie przesunęłam godzinę pierwszego posiłku i jest mi z tym ok 😅
to jest mocno złudne moim zdaniem. Bo ja np. często tak jem. Dla mnie jedzenie przed 14 nie istnieje, często jem śniadanie np. o 17 albo zdarza mi się, że w ogóle jem jeden posiłek w ciągu dnia. I odbija się to wyłącznie negatywnie na mojej wadze 😅

reklama
Dziewczyny, mamy jeden zarodek. Wszystko albo nic. Transfer w piątek.
Cieszę się bardzo, że jest chociaż jeden. Jak telefon zadzwonił, to mi się słabo zrobiło. Mąż też stan przedzawałowy. Jeszcze babka miała taki smutny ton głosu 🤦🏼‍♀️
Co ma być to będzie.
Ależ macie wachlarz emocji, dużo siły dla Was i kibicujemy mocno!!!

Do góry