Brownie1992
Moderator
Się douedukowała i teraz się popisujejak mówimy o 3 dobie to będzie to 4 albo 8-blastomerowy zarodek, morula to 4 dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Się douedukowała i teraz się popisujejak mówimy o 3 dobie to będzie to 4 albo 8-blastomerowy zarodek, morula to 4 dzień
Nie mam sików wieczorem coś obsikam ale jutro i tak kontrolnie się wybiore na bete i proga. Przynajmniej na przyszłość bede wiedziała że tak to ovi u mnie dlugo na testach wychodzi.Może siknij na fali, może będzie coś wyraźniej już
w końcu muszę mieć jakąś korzyść z tego płakania nad podręcznikiem do andrologii klinicznejSię douedukowała i teraz się popisuje
jak nie masz sikow? Chodz, zrobię Ci bubble tea, to się siki zrobiąNie mam sików wieczorem coś obsikam ale jutro i tak kontrolnie się wybiore na bete i proga. Przynajmniej na przyszłość bede wiedziała że tak to ovi u mnie dlugo na testach wychodzi.
no, tylko ja bez żadnego problemu zjem 3k kalorii w 8hDziewczyny w temacie diety bez diety- moja siostra od lutego na poście przerywanym 16:8 zrzuciła bezboleśnie 8 kg w międzyczasie była 2 tygodnie na wakacjach all inclusive gdzie nie trzymała diety oraz pozwala sobie oczywiście na odstępstwa typu McRoyal wczoraj i 2 kieliszki wina generalnie inna dieta u niej nie wchodziła w grę bo tez nie chce rezygnować z pysznego jedzonka a to jej się sprawdziło, ja powoli też się staram iść w tym kierunku- na razie przesunęłam godzinę pierwszego posiłku i jest mi z tym ok
OvufriendCo to za aplikacja do teperatury
15 min przed przeczytaniem bylam na szczochujak nie masz sikow? Chodz, zrobię Ci bubble tea, to się siki zrobią
to jest mocno złudne moim zdaniem. Bo ja np. często tak jem. Dla mnie jedzenie przed 14 nie istnieje, często jem śniadanie np. o 17 albo zdarza mi się, że w ogóle jem jeden posiłek w ciągu dnia. I odbija się to wyłącznie negatywnie na mojej wadzeDziewczyny w temacie diety bez diety- moja siostra od lutego na poście przerywanym 16:8 zrzuciła bezboleśnie 8 kg w międzyczasie była 2 tygodnie na wakacjach all inclusive gdzie nie trzymała diety oraz pozwala sobie oczywiście na odstępstwa typu McRoyal wczoraj i 2 kieliszki wina generalnie inna dieta u niej nie wchodziła w grę bo tez nie chce rezygnować z pysznego jedzonka a to jej się sprawdziło, ja powoli też się staram iść w tym kierunku- na razie przesunęłam godzinę pierwszego posiłku i jest mi z tym ok
ja robię z kulkami: herbata, kostki lodu, syrop brzoskwiniowy i do tego kulki o smaku melona i granatu15 min przed przeczytaniem bylam na szczochu
Z czym to bubble tea sie robi? Bo jakoś takoś nie wiem czy dam rade te kulki łyknąć
Ależ macie wachlarz emocji, dużo siły dla Was i kibicujemy mocno!!!Dziewczyny, mamy jeden zarodek. Wszystko albo nic. Transfer w piątek.
Cieszę się bardzo, że jest chociaż jeden. Jak telefon zadzwonił, to mi się słabo zrobiło. Mąż też stan przedzawałowy. Jeszcze babka miała taki smutny ton głosu
Co ma być to będzie.