LadyCaro
Fanka BB :)
a już nie pamiętam, byłam w kilku na temat starań na fb.co to za grupa?! Chetnie poczytam for fun
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a już nie pamiętam, byłam w kilku na temat starań na fb.co to za grupa?! Chetnie poczytam for fun
Chyba mamy idealną prowadzącą lipcowych kresekCipiec dla cipek niech łaskaw będzie, niech się objawia w dwie kreski na teście
Ja zrobilam kolczyk za pozwoleniem, włosy przefarbowałam dopiero rozpoczynając 1 klasę liceum a tatuaz zrobilam na znak końca 1 milości w ukryciu przed rodzicami
jedna się nazywa Starania o dziecko/niepłodność/in vitro jakoś tak , inna Niepłodność - grupa wsparciaco to za grupa?! Chetnie poczytam for fun
mój Stary jakby nie miał włosów na twarzy to podejrzewam, ze wyglądałby jak 12 latek. Chociaż chyba nie ma dwumetrowych 12 latków
jeeeny ja uwielbiam brody!! Jeszcze chyba nie spotkalam faceta, ktory bardziej by mi sie podobal bez brody niz z niaPowiem Ci że nienawidzę brody, a jak jeszcze siedzi w moim towarzystwie taki facet i się nią bawi to **** mnie strzela
Ale mamy bliskiego znajomego właśnie z brodą i pokazał mi się bez to stwierdzam że jednak z brodą mu lepiej
broda u faceta jest jak makijaż u kobietjeeeny ja uwielbiam brody!! Jeszcze chyba nie spotkalam faceta, ktory bardziej by mi sie podobal bez brody niz z nia
o to to!!broda u faceta jest jak makijaż u kobiet
Ja po latach zrobiłam drugi na nodze i jak zaczął mi dziarać, odrazu spiełam się w sobie i w glowie tylko myśli "i na ch...uj mi to było, boli jak diabli i cierpię"Mąż oznajmił że na urodziny funduje mi tatuaż. Ale ja z tych bojących się igieł i odmówiłam :
Powiedziałam że zdecyduje się dopiero jak urodzę dziecko
Ja po latach zrobiłam drugi na nodze i jak zaczął mi dziarać, odrazu spiełam się w sobie i w glowie tylko myśli "i na ch...uj mi to było, boli jak diabli i cierpię"