reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja zrobilam kolczyk za pozwoleniem, włosy przefarbowałam dopiero rozpoczynając 1 klasę liceum a tatuaz zrobilam na znak końca 1 milości w ukryciu przed rodzicami 😁😆

Mąż oznajmił że na urodziny funduje mi tatuaż. Ale ja z tych bojących się igieł i odmówiłam :😜
Powiedziałam że zdecyduje się dopiero jak urodzę dziecko

mój Stary jakby nie miał włosów na twarzy to podejrzewam, ze wyglądałby jak 12 latek. Chociaż chyba nie ma dwumetrowych 12 latków

Powiem Ci że nienawidzę brody, a jak jeszcze siedzi w moim towarzystwie taki facet i się nią bawi to **** mnie strzela 🤣
Ale mamy bliskiego znajomego właśnie z brodą i pokazał mi się bez to stwierdzam że jednak z brodą mu lepiej 😜

Powiem Ci że nienawidzę brody, a jak jeszcze siedzi w moim towarzystwie taki facet i się nią bawi to **** mnie strzela 🤣
Ale mamy bliskiego znajomego właśnie z brodą i pokazał mi się bez to stwierdzam że jednak z brodą mu lepiej 😜
jeeeny ja uwielbiam brody!! Jeszcze chyba nie spotkalam faceta, ktory bardziej by mi sie podobal bez brody niz z nia :D

Mąż oznajmił że na urodziny funduje mi tatuaż. Ale ja z tych bojących się igieł i odmówiłam :😜
Powiedziałam że zdecyduje się dopiero jak urodzę dziecko
Ja po latach zrobiłam drugi na nodze i jak zaczął mi dziarać, odrazu spiełam się w sobie i w glowie tylko myśli "i na ch...uj mi to było, boli jak diabli i cierpię" 😆😅🤣😂

reklama
Do góry