Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie mam wielki brzuchol i na pewno nie chce go pokazywać, a tu 70% bluzek w sieciówkach jest teraz krótkaTeż ich nie rozumiem. Nie dlatego, że mi się nie podobają.....ale dlatego, że mam wielki brzuch i ich nie mogę nosić
Żonobijkia ja u mężczyzn nie cierpię tych koszulek bez rękawków... tych koszykarskich? my mówimy na to bułgarki bo chłop wygląda jak z bazaru
7 dni po owu? Jak najbardziejTrzymam kciuki, żebyś jednak była pozytywnie zaskoczona ja jakoś też nie czuje, żeby to miał być ten cykl zastanawiam się czy jest sens robić proga 7 dni po jeśli nie robiłam go w fazie owulacyjnej?
dajcie spokój, mój mąż fan koszykówki, sam również gra i 3/4 lata chodzi w stroju do koszaŻonobijki
Tak! Nawet te 'eleganckie" kuźwa krótkie. Podniosę ręce do góry i brzuch na wierzchu :/Właśnie mam wielki brzuchol i na pewno nie chce go pokazywać, a tu 70% bluzek w sieciówkach jest teraz krótka
JebłamŻonobijki
No dobra, ale gra w kosza. A nie taki.... Bułgarka, słomiany kapelusz, skarpety po kolana i klapki Jak Ferdek Kiepskidajcie spokój, mój mąż fan koszykówki, sam również gra i 3/4 lata chodzi w stroju do kosza
Rozumiem, no też właśnie w udanym cyklu sprawdzałam i miałam proga wtedy 20,4 jakoś a później 5 dni po dacie spodziewanej @ przy becie 443 proga 23,1. I tak z jednej strony bym zrobiła a z drugiej boje się, że będzie on niski i już będę przekonana, że się nie udałoDziękuje mam nadzieje, że to pójdzie w dwie strony
Niestety co do proga to ci nie doradzę, może któraś mądrzejsza duszyczka się wypowie
Ja dziś robiłam proga tylko po to aby zerknąć jak on w ogóle u mnie wyglada po owulacji. w pierwszej ciąży 10 dpo startowałam z 12,5 ng więc chce mieć jakiś punkt odniesienia