LadyCaro
Fanka BB :)
tak!!! Też nie czaję odsłaniania brzucha publicznie, nie rozumiemTo kolejna rzecz której nie rozumiem to te krótkie bluzeczki ledwo do brzucha
kto to w ogóle wymyślił i po co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak!!! Też nie czaję odsłaniania brzucha publicznie, nie rozumiemTo kolejna rzecz której nie rozumiem to te krótkie bluzeczki ledwo do brzucha
kto to w ogóle wymyślił i po co
U mnie nie ma dress codu. Ale zdarza mi się, że mam spotkanie z prezesami zarządu więc pasuje być w miarę łądnie/dobrze ubranym. Kupiłam sobie sorty do pracy, ale eleganckie z paskiem, do tego szpilki i może będzieJa pracuję w biurze, ale z racji, że sama sobie dress code ustalam to nie wiem czy moja odpowiedź coś Ci da.
W każdym razie latem chodzę głównie w sukienkach do kolan z krótkim rękawem, albo jeansy + koszulka. Nie noszę wydekoldowanych bluzek, koszulek na cienkich naramkach, krótkich spodni, mini spódniczek, podartych spodni, ale to tylko moje szurnięcia U mnie w biurze jest bardzo chłodno całe lato, więc zawsze mam jakiś kardigan albo marynarkę.
Ja nie rozumiem tej mody teraz na "niechlujne" ubrania. Luźne dresy -ok. Ale za duże o dwa rozmiary, do tego wyciągniete bluzy. Dziewczęta teraz takie noszą, wygladają jakby o siebie nie dbały. A chłopcy w drugą stronęTo może przy okazji dress codu poruszmy też temat: Ubrania których nie lubicie/nie rozumiecie czemu ludzie to noszą xD może zahaczyć też o jakieś urodowe rzeczy.
Dokładnie. W innych działach to inaczej, ale u mnie trzeba. Spotkania przez video codziennie no to człowiek musi jakos wyglądaćwłaśnie. Szczezre mówiąc dziwi mnie jakiś dress code w firmie w której nie masz kontaktu z klientem. No wiadomo, że są jakieś kwestie przyzwoitości, żeby nie chodzić w spodenkach do pipy czy z gołym brzuchem, ale chodzenie pod kołnierzykiem po to, żeby siedzieć przy kompie i kilkać w komputer to przesada.
Uzywam Ony Bio ale nireegularrnie więc nie mam zdania. Ale jak mi mega wypadały włosy to biotyna + wcierka z Pharmaceris zrobiły cudaa macie jakieś polecjaki wcierek do głowy? Poza tą grow me tender, bo ją znam
jak ja pracowałam w biurze, to musiałam ze sobą brać sweter/szal bo tak z klimy dawało xD wiec nie musiałam się martwic o to ze kogoś zgorszę pokazywaniem ramion ale ogólnie raczej się u nas nikt tym nie przejmował. I ja tez nie ogarniam dziurawych spodni. Jeszcze jakieś lekkie przetarcia mogę uznać, ale jak ktoś ma jebitnie dziury na pół nogi to już dla mnie gruba przesada No i nie mogę się nadziwić jak laski mogą pomiatać w szpilkach lepiej niż ja w trampkach xDTo może przy okazji dress codu poruszmy też temat: Ubrania których nie lubicie/nie rozumiecie czemu ludzie to noszą xD może zahaczyć też o jakieś urodowe rzeczy.
Albo gorzej.. obcisłe krótkie spodenki do połowy udaMnie najbardziej śmieszy moda u facetów na ściągnięte spodnie do kolan i uwidocznienie gaci
Tak zwana moda na ***** w kroku
Spróbuj mom jeans z sinsaya, są dobre na start przygody z luźniejszym fasonamija mentalnie 2010, bo team skinny jeans już od jakiegoś roku się zbieram, zeby kupić jakieś luźniejsze spodnie, ale jakoś nie mogę się przemóc