reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

To w dalszym ciągu dupy nie urywa 🤣 dodałam do tego proga betę, nie wiem w sumie po co 😂 czuje że to nie ten cykl, mi jest dane urodzić dziecko w prima aprilis dopiero 🥲

W ogóle tak się wkurzyłam na to wszystko z rana, że po pobraniu krwi polazłam do piekarni i jak już wypije moje hektolitry kawy to będę zajadać się pączkiem 🥰
Trzymam kciuki, żebyś jednak była pozytywnie zaskoczona ❤️ ja jakoś też nie czuje, żeby to miał być ten cykl 🙄 zastanawiam się czy jest sens robić proga 7 dni po jeśli nie robiłam go w fazie owulacyjnej?

reklama
właśnie. Szczezre mówiąc dziwi mnie jakiś dress code w firmie w której nie masz kontaktu z klientem. No wiadomo, że są jakieś kwestie przyzwoitości, żeby nie chodzić w spodenkach do pipy czy z gołym brzuchem, ale chodzenie pod kołnierzykiem po to, żeby siedzieć przy kompie i kilkać w komputer to przesada.
No aj tak mam. raz na miesiąc mam spotkanie z prezesami, ale nigdy nie wiem kiedy więc pasuje mi to jakoś pogodzić ;) Ale ostatnio widziałam laskę, kiecka obcisła i tak krótka, ż jej jadźke było widać :D

Ja nie lubię u mężczyzn również koszul z krótkich rękawkiem i polówek - mój mąż nagminnie kupuje sobie polówki ;D Dobrze, że jest strasznie przystojny to jakoś te polówki na drugi plan schodzą ;p
a ja u mężczyzn nie cierpię tych koszulek bez rękawków... tych koszykarskich? my mówimy na to bułgarki bo chłop wygląda jak z bazaru 🤣🤣🤣

Trzymam kciuki, żebyś jednak była pozytywnie zaskoczona ❤️ ja jakoś też nie czuje, żeby to miał być ten cykl 🙄 zastanawiam się czy jest sens robić proga 7 dni po jeśli nie robiłam go w fazie owulacyjnej?
Dziękuje ❤️ mam nadzieje, że to pójdzie w dwie strony 🙈
Niestety co do proga to ci nie doradzę, może któraś mądrzejsza duszyczka się wypowie 👀
Ja dziś robiłam proga tylko po to aby zerknąć jak on w ogóle u mnie wyglada po owulacji. 🤷🏼‍♀️ w pierwszej ciąży 10 dpo startowałam z 12,5 ng więc chce mieć jakiś punkt odniesienia

reklama
Do góry