reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny, a ja nie rozumiem tego Waszego opłakiwania wątku, że dramy go niszczą, że mamy żyć we wzajemnym zrozumieniu itd Przecież żyjemy. Kłótnie i wymiany poglądów, bardziej i mniej burzliwe, są w każdym, absolutnie każdym wątku miesięcznym. To normalne. Każda z nas jest inna, nasze zdania się różnią, wypowiadamy je, wymieniamy poglądy i tyle.

To, czego brakuje temu wątkowi, podobnie jak majowemu, to dwie kreski. Momenty radości zdecydowanie rozjaśniają wątek, a tu już drugi miesiąc praktycznie nie ma się z czego cieszyć.

Zatem zamiast płakać nad wątkiem, który wcale się nie kończy, to wskakiwac na trzona i rozjaśniać wątek i humory wynikami testów :)
Co by nie było wątek jednak jest mniej żywy niż w poprzednich miesiącach... tak jak @Brownie1992 napisała, dużo się wyruszyło bo przeszło na wątki fb i mocniej dedykowane dla np. in vitro, część więcej na dworze niż w telefonie (i extra).
I masz rację, kreski na pewno podbiją morale i nastroje forumowe :)

a nie mógłby się umówić na lipiec podczas urlopu? Czy cały wyjazdowy macie? Kurde, to badanie nasienia to jest zawsze kombinowanie straszne 😅
Nie, od w sumie to 3 dni po rozpoczęciu urlopu jedziemy 🫣
Dobra, nie będziemy już nic zmieniać, damy jakoś radę 😎 a nóż widelec coś mi się tam poprzesuwa XD

A z offfopow pytanie, bo prawie się ze starym pokłóciłam o to. Jak jedziecie na rowerze i musicie z niego zejść, to na która stronę? :D albo jak prowadzicie rower, to po której stronie idziecie? bo mój twierdzi ze jest jedna poprawna strona i ze nawet na rowerze nie potrafię poprawnie jeździć xD zgadnijcie która ?
Ja chyba obustronna, prowadze jak mi pasuje z otoczeniem i tak samo jak schodze. A która to "ta poprawna"? :D

Ja chyba obustronna, prowadze jak mi pasuje z otoczeniem i tak samo jak schodze. A która to "ta poprawna"? :D
Jedna jedyna poprawna to wg starego tak jak rzecze Bolilol: trzymasz rower po prawej. Ale ja się nie chce tak ograniczać :D ale ja to z tych co nutelle z masłem je, wiec może mój umysł tego nie pojmuje :)

Jedna jedyna poprawna to wg starego tak jak rzecze Bolilol: trzymasz rower po prawej. Ale ja się nie chce tak ograniczać :D ale ja to z tych co nutelle z masłem je, wiec może mój umysł tego nie pojmuje :)
My też nutella z masłem! (tzn. nauczeni z domu rodzinnego) i nutella z chlebem zwykłym (nie chałka ani bułka maślana). Mąż i jego rodzina jak tak raz jadłam, to patrzyli się na mnie choćbym się nie wiem skąd urwała XD Oni akceptują nutellę tylko na naleśnikach bądź jedzenie łyżeczką 😳😳

Ale jak nutella z masłem?!
lucious lyon wtf GIF

reklama
Do góry