reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny, a ja nie rozumiem tego Waszego opłakiwania wątku, że dramy go niszczą, że mamy żyć we wzajemnym zrozumieniu itd Przecież żyjemy. Kłótnie i wymiany poglądów, bardziej i mniej burzliwe, są w każdym, absolutnie każdym wątku miesięcznym. To normalne. Każda z nas jest inna, nasze zdania się różnią, wypowiadamy je, wymieniamy poglądy i tyle.

To, czego brakuje temu wątkowi, podobnie jak majowemu, to dwie kreski. Momenty radości zdecydowanie rozjaśniają wątek, a tu już drugi miesiąc praktycznie nie ma się z czego cieszyć.

Zatem zamiast płakać nad wątkiem, który wcale się nie kończy, to wskakiwac na trzona i rozjaśniać wątek i humory wynikami testów :)
Co by nie było wątek jednak jest mniej żywy niż w poprzednich miesiącach... tak jak @Brownie1992 napisała, dużo się wyruszyło bo przeszło na wątki fb i mocniej dedykowane dla np. in vitro, część więcej na dworze niż w telefonie (i extra).
I masz rację, kreski na pewno podbiją morale i nastroje forumowe :)

a nie mógłby się umówić na lipiec podczas urlopu? Czy cały wyjazdowy macie? Kurde, to badanie nasienia to jest zawsze kombinowanie straszne 😅
Nie, od w sumie to 3 dni po rozpoczęciu urlopu jedziemy 🫣
Dobra, nie będziemy już nic zmieniać, damy jakoś radę 😎 a nóż widelec coś mi się tam poprzesuwa XD

A z offfopow pytanie, bo prawie się ze starym pokłóciłam o to. Jak jedziecie na rowerze i musicie z niego zejść, to na która stronę? :D albo jak prowadzicie rower, to po której stronie idziecie? bo mój twierdzi ze jest jedna poprawna strona i ze nawet na rowerze nie potrafię poprawnie jeździć xD zgadnijcie która ?
Ja chyba obustronna, prowadze jak mi pasuje z otoczeniem i tak samo jak schodze. A która to "ta poprawna"? :D

Ja chyba obustronna, prowadze jak mi pasuje z otoczeniem i tak samo jak schodze. A która to "ta poprawna"? :D
Jedna jedyna poprawna to wg starego tak jak rzecze Bolilol: trzymasz rower po prawej. Ale ja się nie chce tak ograniczać :D ale ja to z tych co nutelle z masłem je, wiec może mój umysł tego nie pojmuje :)

Jedna jedyna poprawna to wg starego tak jak rzecze Bolilol: trzymasz rower po prawej. Ale ja się nie chce tak ograniczać :D ale ja to z tych co nutelle z masłem je, wiec może mój umysł tego nie pojmuje :)
My też nutella z masłem! (tzn. nauczeni z domu rodzinnego) i nutella z chlebem zwykłym (nie chałka ani bułka maślana). Mąż i jego rodzina jak tak raz jadłam, to patrzyli się na mnie choćbym się nie wiem skąd urwała XD Oni akceptują nutellę tylko na naleśnikach bądź jedzenie łyżeczką 😳😳

Ale jak nutella z masłem?!
lucious lyon wtf GIF

reklama
Do góry