reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Toilet Paper Cat GIF by Libby VanderPloeg

Ja tak. Jak mąż zakłada rolkę rozwinięciem w przeciwną stronę to i tak zawsze zmieniam. 😅
A moj pies jak wieszam tak jak ty, robi to, co Twoj kot i mam potem taką kupkę, wbitą na pałąk 😅🤣😂

reklama
Nie wierze ze to mówię, ale sama mu kazałam :D bo jakbym sama schowała to bym wiedziała gdzie jest…. A od tygodnia jem catering dietetyczny wiec trochę słabo kasę tracić jakbym miała nutella dojadac. Ale pochwale się! 2,5 kg mniej :)

Ale super! Tzn. nie że nie masz dostępu do Nutelli, tylko catering. Z jakiej masz firmy? Jesteś zadowolona?

Ostatnia edycja:
reklama
Ale super! Tzn. nie że nie masz dostępu do butelki, tylko catering. Z jakiej masz firmy? Jesteś zadowolona?
Przez miesiąc próbuje kilka różnych firm z dieta niska IG albo z wyborem menu, każda po 5 dni, żeby sprawdzić który mi podpasuje i potem planuje na dwa miesiące wykupić już z tej co wygra konkurs :) na razie miałam z pomelo, body chief i maczfita i najgorzej wypada body chief. Ale ja jestem niejadek, wiec mam mocno wyśrubowane kryteria :D

Do góry