Motylkowa!
Fanka BB :)
Piątek. Akurat na dzień ojca sobie swoje niedoszłe dzieciaczki sprawdzi mam nadzieje ze zero kąpieli od 3 msc poskutkuje chociaż jednym procentem morfo <3kiedy robi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piątek. Akurat na dzień ojca sobie swoje niedoszłe dzieciaczki sprawdzi mam nadzieje ze zero kąpieli od 3 msc poskutkuje chociaż jednym procentem morfo <3kiedy robi?
Jak prowadze rower to ja jestem po prawej a rower po lewejA z offfopow pytanie, bo prawie się ze starym pokłóciłam o to. Jak jedziecie na rowerze i musicie z niego zejść, to na która stronę? albo jak prowadzicie rower, to po której stronie idziecie? bo mój twierdzi ze jest jedna poprawna strona i ze nawet na rowerze nie potrafię poprawnie jeździć xD zgadnijcie która ?
morfo to jest w ogóle najmniej istotna w tym wszystkim, ale wiadomo, trzymamy kciuki za wyniki tak dobre, że aż ściany będą ociekać zajebistosciąPiątek. Akurat na dzień ojca sobie swoje niedoszłe dzieciaczki sprawdzi mam nadzieje ze zero kąpieli od 3 msc poskutkuje chociaż jednym procentem morfo <3
ale jak to tak?Jak prowadze rower to ja jestem po prawej a rower po lewej
Ale dziwne pytanie XD
A ja podczytuję i zaczynam rozumieć dlaczego niektórzy coraz rzadziej się tutaj udzielają. Kolejne dramy niszczą te wątki.
No bo prowadzę go tak aby zawsze rower był stroną do ulicy, żeby mnie nie potrąciłoale jak to tak?
Ja z lewej zawszeA z offfopow pytanie, bo prawie się ze starym pokłóciłam o to. Jak jedziecie na rowerze i musicie z niego zejść, to na która stronę? albo jak prowadzicie rower, to po której stronie idziecie? bo mój twierdzi ze jest jedna poprawna strona i ze nawet na rowerze nie potrafię poprawnie jeździć xD zgadnijcie która ?
No właśnie on mówi tak samo! A dla mnie nie ma różnicylewa strona roweru - żeby rower mieć po prawej, wiadomo!
Aaa, tak kombinujeszNo bo prowadzę go tak aby zawsze rower był stroną do ulicy, żeby mnie nie potrąciło
Ja tak samo!! czy nasza logika jest… inwalidą?!No bo prowadzę go tak aby zawsze rower był stroną do ulicy, żeby mnie nie potrąciło