Bolilol
Fanka BB :)
wygadać się i nie oczekiwać rad można jak się z chłopem pokłóci, a nie w potencjalnie zagrażającej zdrowiu i życiu sytuacji.To ja sie wyłamie. Bo czasami mojej Mamie mówię, ze nie proszę o dobre rady, bo nie jest w mojej sytuacji i moze wyobrażać sobie, ze ona tak czy siak zrobilaby a niekoniecznie, a ja jestem inna. I opowiadam jej np cos tylko po to by sie wygadać, bo jak emocje zejdą, poukladam sobie i będę wiedziala co naprawde czuje i chce z tym zrobić. Nie zawsze potrzebuje rad, ani pocieszenia, chce się wygadać czasami.
Łatwo jest być cheerleaderką i podskakiwać z radością cokolwiek by się nie działo. Dupocien na teście 4 dzień pod rząd? Super! Słabo rosnąca beta? Ważne, że rośnie, super! Niski prog? Nieważne, bierz dupka, będzie super! Pęcherzyk w macicy przy becie 150? Jeeeeej, super!
Tego od siebie oczekujemy?
Ja nie. Ja wolę merytoryczny wątek, w którym jak masz za niskiego proga, to usłyszysz, że masz za niskiego proga.
I jeżeli powiem, że lekarz wykrył mi pęcherzyk w macicy przy becie 150, to niech ktoś wstanie i mi powie, że albo mój lekarz to idiota i mam uciekać, albo ja jestem idiotką i nie zrozumiałam tego, co lekarz mi powiedział. Że mam pokazać opis, mam pokazać zdjęcie usg. Dokładnie tak jak było przy moim endometrium 3,4mm.