reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dzięki:) to zrobimy.
Może poproszę o jak najpóźniejszy termin.
@Bolilol antybiotyki nawet 2 ale w sumie jak 1 bo po 1 dawce na zmianę. Na płuca stricte. Nazw nie pamiętam. Brane przez 2 tygodnie.

Dzięki:) to zrobimy.
Może poproszę o jak najpóźniejszy termin.
@Bolilol antybiotyki nawet 2 ale w sumie jak 1 bo po 1 dawce na zmianę. Na płuca stricte. Nazw nie pamiętam. Brane przez 2 tygodnie.
różne antybiotyki mają różne działanie na nasienie - niektóre mają minimalny wpływ i wystarczy 14 dni, inne jednak mają wiekszy. Zależy też czy była gorączka, jak wysoka i jak długo się utrzymywała, bo temperatura potrafi mocno zaingerować w proces spermatogenezy, szczególnie w fazie spermiogenezy. Jeżeli faktycznie jest możliwość wykorzystania kuponu do sierpnia, to w tym sierpniu wyniki będą najbardziej wiarygodne. Chyba, że wolicie szybko, a Twój chłop w razie czego nie będzie miał problemu z tym, żeby to badanie 3 miesiące po zakończeniu antybiotykoterapii i choroby powtórzyć (w przypadku, gdyby wyniki były słabe albo średnie)

reklama
@Myszko dzisiaj monitoring? 🤞🤞🤞
Co za dzień kosmiczny. Ledwo żyję. Po rewelacjach z kliniki łódzkie urzędy a na koniec wypad na miasto ze znajomymi. Dziękuję za pamięć ❤️ Mój prawy jajnik ruszył z kopyta i wyhodował przyzwoity pęcherzyk. Z dwóch, które były na lewym tylko jeden jako tako rokuje. Dalej przyjmuję Lamettę 5 mg i mensinorm 375j, do tego od dziś orgalutran na wstrzymanie owulacji. W pon ovitrelle, a we wtorek biopsja. Wspominałam Wam, że mąż miał obniżone parametry nasienia na etapie starań o córkę. Teraz wyszła mu 3 razy lepsza koncentracja i ruchliwość w normie i natrzaskał 17 słomek 😝 Do procedury potrzebna jest jedna. Ciekawe czy to też pomyłka labu 🤔. Żarł suple przez rok i orzechy brazylijskie przez 3 msc i ostatni miesiąc bez alko. A do tego tony stresu.
Dwa pęcherzyki to tyle co nic. Mogą być puste, komórki złej jakości, jeszcze tysiąc rzeczy może pójść nie tak. Mąż tryska optymizmem, a ja mam mega doła. Hormony mnie czeszą.
Lecę nadrabiać 😘

Do góry