reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Cartoon Goodbye GIF by Buuuilustraciones

reklama
Kto zapoda jakiś wdzięczny temat o 💩??
Mi chyba progesteron spada na okres, więc dzisiaj ze zdwojoną siłą, a czaiłam się kilka dni😁

Jeszcze będę dzwonić po innych przychodniach ale nie spodziewam się cudów 😅 Skończy się prywatnie pewnie bo nie mogę stawać na stopę a tyle roboty w ogrodzie że muszę być na chodzie 😛
Współczuję 😔 i tak masz terminy względnie szybko. Mąż z pilnym czekała 1,5 miesiąca, oczywiście w pierwszej kolejności tylko USG, prześwietlenie i co chwilkę inny antybiotyk, w końcu rezonans i odesłanie do innego specjalisty.

Ostatnio był temat o tym, że facet ma czujnik w dupiie i jak tylko duży palec u nogi przekroczy magiczną linię progu w stronę wyjścia to leci do sracza. No i oczywiście mój dzisiaj sobie zaspał, musieliśmy wyjechać najpóźniej 7:30, wstał to usłyszałam pytanie "ty jeszcze nie gotowa?" Bo ubrana piłam herbatkę 😏 I co? Jeszcze 15 minut w aucie na niego czekałam i nie zdążyliśmy na umówioną wizytę złożyć wniosku o paszporty 😂 Dobrze, że chłop ma gadane to facet w urzędzie załatwił wszystkie wnioski na raz 😃

reklama
Dziewczyny czy badanie nasienia ma sens po miesiącu od brania antybiotyku? Szkoda nie skorzystać z tego kuponu z naszego bociana:(

Do góry