reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Mój też tak mówi 🙈
Wiadomo nie poddamy się, ale po prostu czasem już bezsilność robi ze mną różne rzeczy 🙈
niestety ale bardzo dobrze to znam i nie będę tu mówić że z czasem będzie łatwiej, bo nie będzie. I tak naprawdę dopiero będzie lepiej jak już uda wam się spełnić marzenie czego wam życzę jak najszybciej 😕

Dziękuję ❤️
Czyli zepsucie leży po mojej stronie.
Jakie mam wyrzyty, że nie mogę dać mojemu mężowi dziecka.
Jakie to jest okrutne. Czasami myślę, że gdyby nie był ze mną, to juz by mógł spełnić swoje marzenie bycia tatą...
Rozumiem Twoje myślenie, bo też to przerabiałam. Powiedziałam nawet kiedyś Mojemu, że jak przez jakiś czas (określiłam chyba nawet wtedy jakieś ramy czasowe) się nie uda to go zostawię, żeby mógł sobie znaleźć inną, z którą założy rodzinę. Powiedział mi, że mam nawet tak nie żartować, bo on nie chce dziecka z inną, a poza tym we dwoje jesteśmy rodziną i że jesteśmy z tym wszystkim razem. Nadal czasami łapie mnie smutek, że to przeze mnie musimy przez to wszystko przechodzić. Jednak robimy wszystko, żeby walczyć z niepłodnością, jesteśmy w tym razem i to jest najważniejsze.

Hej dziewczyny 😁 Jak wasz dzisiejszy dzień ? Gdzieś mi mignęło że któraś z was miała tydzień bez energii, przybijam piątke. Jeszcze do tego coś mi się w nogę stało że stawać na nią nie mogę. Ale nie uderzyłam się, nie przeciążyłam oczywiście skierowanie do ortopedy a ortopeda na NFZ za 2 tyg 😑 Do tego byłam u Endo i znowu TSH mi wzrosło 😑 Ja dzisiaj 8 dpo i miałam jakieś bóle podbrzusza jakby na okres 🤔 Może to ta słynna implantacja 😅

Hej dziewczyny 😁 Jak wasz dzisiejszy dzień ? Gdzieś mi mignęło że któraś z was miała tydzień bez energii, przybijam piątke. Jeszcze do tego coś mi się w nogę stało że stawać na nią nie mogę. Ale nie uderzyłam się, nie przeciążyłam oczywiście skierowanie do ortopedy a ortopeda na NFZ za 2 tyg 😑 Do tego byłam u Endo i znowu TSH mi wzrosło 😑 Ja dzisiaj 8 dpo i miałam jakieś bóle podbrzusza jakby na okres 🤔 Może to ta słynna implantacja 😅
2 tyg to i tak dobry termin :D

Trzymam kciuki ❤️

reklama
Rozumiem Twoje myślenie, bo też to przerabiałam. Powiedziałam nawet kiedyś Mojemu, że jak przez jakiś czas (określiłam chyba nawet wtedy jakieś ramy czasowe) się nie uda to go zostawię, żeby mógł sobie znaleźć inną, z którą założy rodzinę. Powiedział mi, że mam nawet tak nie żartować, bo on nie chce dziecka z inną, a poza tym we dwoje jesteśmy rodziną i że jesteśmy z tym wszystkim razem. Nadal czasami łapie mnie smutek, że to przeze mnie musimy przez to wszystko przechodzić. Jednak robimy wszystko, żeby walczyć z niepłodnością, jesteśmy w tym razem i to jest najważniejsze.
Yep Yes GIF by Rosanna Pansino

Do góry