reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
A jak tak z innej beczki mam pytanie. Czy któraś z Was ma tak, że jak już przyjdzie okres to zastanawiacie się czy nie dać sobie spokoju z tymi staraniami ? Ja właśnie mam mieszane myśli znowu. A potem jak przychodzi czas płodny to znowu wielkie parcie 🙈

A jak tak z innej beczki mam pytanie. Czy któraś z Was ma tak, że jak już przyjdzie okres to zastanawiacie się czy nie dać sobie spokoju z tymi staraniami ? Ja właśnie mam mieszane myśli znowu. A potem jak przychodzi czas płodny to znowu wielkie parcie 🙈
mi sie to nie zdarza, bywaja ciezkie momenty, nadzieja czasem ucieka, ale chec posiadania dziecka pozostaje zawsze

Ja tak miałam co okres. Przez dwa dni taka jakby żałoba że się nie udało, potem nowa motywacja

Mam tak od kilku ostatnich cykli, aczkolwiek jestem już Mamą 3 dzieci więc po 2 latach starań takie myśli u mnie są naturalne.

Nie 😊 Będę walczyć dopóki starczy sił, energii i hajsu.

reklama
Chyba coś ze mną jest nie tak....
mysle, ze w tej kwestii nie ma podejscia ‚poprawnego’ i ‚niepoprawnego’, kazde jest normalne i wazne i zalezy po prostu od czlowieka. Nie powinnas porownywac sie z innymi, to co czujesz jest adekwatne do Twojego stanu i jest ok.
W sumie teraz uwazam, ze bezsensowna byla ta moja odpowiedz pierwsza, moglam przewidziec tok rozmowy i zaczac od tego co napisalam teraz, sorki :*

Do góry