reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Wydaje mi się, że to powoli się zaczyna zmieniać, a przynajmniej u ogarniętych lekarzy.
Np. tutaj wiejski ginekolog mi mówił, że on po pół rok starań wysyła na szczegółowe badania. A jak już ktoś jest po 30stce to absolutnie żaden rok starań.
Popieram, tak naprawdę zdrowa para, ktora stara się i uprawia regularny sex nawet bez pilnowania dni płodnych zajdzie w ciągu pół roku, mam wrażenie, że lekarze kolejne pół dodają myśląc o tym, że nie w każdym m-cu taka para regularnie uprawia sex , zdarzy się choroba, jakieś stresujące wydarzenie lub coś podobnego.

reklama
Ja już wyczekuję...🧐🥸
Nawet spoko są te testy ovu doz.

Załączniki

• Screenshot_20230616_123638_Premom.jpg
    Screenshot_20230616_123638_Premom.jpg
    111,2 KB · Wyświetleń: 60
Niby ja, ale ogarniam tylko jak jest mega wysoko i nie mogę prawie dotknąć oraz nisko, co do otwarta i zamknięta to mi ciężko to ogarnąć, no chyba, że 1 dc wtedy czuję doskonale otwartość 😉
No właśnie ciężko mi ogarnąć czy jest otwarta, czy zamknięta 😂
A chciałam sobie ten cykl przebadać i porównać

reklama
Do góry