reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
w zanzego lekarza to ja wierze tak 3/10... Może poszukaj opinii gdzieś na fb czy coś. Ale też możesz iść i sama zobaczyć, czy podejście lekarza Ci się podoba, może te opinie na znanym są wiarygodne.
on ogólnie ma dobre opinie na innych platformach też, na Google, na fb coś też znalazłam. Wydaje się ok. Myślicie, że skoro pracuje w klinice niepłodności będzie miał pojęcie? Już nie wiem gdzie szukać.

ja bym chyba spróbowała że stymulacja, może akurat się uda. Mi się po drożności nie udało ale u mnie wyszło co innego, a jajowody były drozne
bo myślałam, żeby tą moją ginekolog przekonać na jeszcze 2 stymulacje po drożności, bo do tej pory był 2 i w obu pękł pęcherzyk, ale to nie daje gwarancji, że ciąża będzie, ale całość jest ok. Głupieję naprawdę :(

on ogólnie ma dobre opinie na innych platformach też, na Google, na fb coś też znalazłam. Wydaje się ok. Myślicie, że skoro pracuje w klinice niepłodności będzie miał pojęcie? Już nie wiem gdzie szukać.
a np na znanym co ma w leczonych chorobach? ma niedpłodność/niepowodzenia ciążowe?
Wydaje mi się, że z kliniki leczenia niepłodności powinien być okej.

a np na znanym co ma w leczonych chorobach? ma niedpłodność/niepowodzenia ciążowe?
Wydaje mi się, że z kliniki leczenia niepłodności powinien być okej.
diagnostyka niepłodności, laparoskopia ginekologiczna, badanie drożności jajowodów z takich niepłynnościowych spraw

bo myślałam, żeby tą moją ginekolog przekonać na jeszcze 2 stymulacje po drożności, bo do tej pory był 2 i w obu pękł pęcherzyk, ale to nie daje gwarancji, że ciąża będzie, ale całość jest ok. Głupieję naprawdę :(
wiadomo że każdy zrobi jak uważa, bo to Twój komfort psychiczny jest ważny a nie nasza opinia. Myślę że powinnaś zadać sobie pytanie czy jesteś w stanie poświęcić jeszcze dwa cykle po drożności i spróbowac że stymulacja czy jednak od razu zacząć głębsza diagnostykę. Nie wiem jak długo się staracie, ale jeżeli problemem jest brak owulacji to może po drożności akurat wystarczy stymulacja. A bierzesz jakieś dodatkowe leki? może PCOS albo IO? Mogę się mylić oczywiście. Jeżeli masz jakieś pytania to śmiało zapraszam na priv 😉

reklama
Do góry