reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Miłego dnia dziewczyny.
Pamiętacie, jak w zeszłym tygodniu mówiłam Wam, że wybieramy kanapę?
To nie mogliśmy się zdecydować jednak i mój Stary znalazł kolejny salon meblowy, do którego chce jechać. Także w sobotę znów czeka nas wyprawa.

reklama
Nawet jak wszystko było drożne? To może to coś zmienić? :D u mnie ten problem, że ja też nie mam swoich owulacji :(
ogólnie nawet jak kontrast przepływa w miarę swobodnie, to coś może być leekko "przytkane" i ten kontrast to przepchnie. Więc tez. Tak mi mówił lekarz przynajmniej. No ja nie zaszłam, ale u mnie to inny problem zupełnie :)

Miłego dnia dziewczyny.
Pamiętacie, jak w zeszłym tygodniu mówiłam Wam, że wybieramy kanapę?
To nie mogliśmy się zdecydować jednak i mój Stary znalazł kolejny salon meblowy, do którego chce jechać. Także w sobotę znów czeka nas wyprawa.
Lepiej stracić kilka dni i być pewnym. Niż żałować później zakupu. Trzymam kciuki za znalezienie idealnej :)

w ogóle powiem Wam, ze mimo, ze w pracy luźno, to ten tydzień był taki se. Nie mogłam się wyspać, nie miałam motywacji, siły, nie chciało mi się ćwiczyć, zdrowo jeść. Zmuszałam się troche na tyle na ile dałam rade. Mam nadzieję, ze w kolejknym będe miała energię.

ogólnie nawet jak kontrast przepływa w miarę swobodnie, to coś może być leekko "przytkane" i ten kontrast to przepchnie. Więc tez. Tak mi mówił lekarz przynajmniej. No ja nie zaszłam, ale u mnie to inny problem zupełnie :)
U mnie moja ginekolog odsyła mnie dalej, żeby iść do innego lekarza, który lepiej się zna. Ale może warto ją namówić jeszcze na 2 stymulacje po drożności? Jak myślicie? Czy szukać i iść od razu do innego lekarza?

reklama
w ogóle powiem Wam, ze mimo, ze w pracy luźno, to ten tydzień był taki se. Nie mogłam się wyspać, nie miałam motywacji, siły, nie chciało mi się ćwiczyć, zdrowo jeść. Zmuszałam się troche na tyle na ile dałam rade. Mam nadzieję, ze w kolejknym będe miała energię.
Ja też czuje się podobnie, ale u mnie chyba to kwestia leków. Trzymam kciuki za poprawę u Ciebie

Do góry