reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

U mnie moja ginekolog odsyła mnie dalej, żeby iść do innego lekarza, który lepiej się zna. Ale może warto ją namówić jeszcze na 2 stymulacje po drożności? Jak myślicie? Czy szukać i iść od razu do innego lekarza?
jeśli gin Ci mówi, że lepiej poszukać kogoś, kto bardziej zna się na niepłodności, mimo zdaniem nie ma co zwlekać. I dobrze to świadczy o lekarzu, ze potrafi się przyznać, że dalej już nie do końca wie co robić

reklama
jeśli gin Ci mówi, że lepiej poszukać kogoś, kto bardziej zna się na niepłodności, mimo zdaniem nie ma co zwlekać. I dobrze to świadczy o lekarzu, ze potrafi się przyznać, że dalej już nie do końca wie co robić
To fakt. Jedynie co boję się stracić tych 3 miesięcy po drożności, a bez stymulacji mojej owulacji nie ma :/

no znalazłam takiego co leczy również w klinice niepłodności. Na Znany lekarz ma same 5 gwiazdek na ponad 80 opinii. Myślisz że to może być dobry wybór? Bo sama nie wiem
w zanzego lekarza to ja wierze tak 3/10... Może poszukaj opinii gdzieś na fb czy coś. Ale też możesz iść i sama zobaczyć, czy podejście lekarza Ci się podoba, może te opinie na znanym są wiarygodne.

U mnie moja ginekolog odsyła mnie dalej, żeby iść do innego lekarza, który lepiej się zna. Ale może warto ją namówić jeszcze na 2 stymulacje po drożności? Jak myślicie? Czy szukać i iść od razu do innego lekarza?
ja bym chyba spróbowała że stymulacja, może akurat się uda. Mi się po drożności nie udało ale u mnie wyszło co innego, a jajowody były drozne

reklama
Do góry