reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Jesteś pewna, że tacy ludzie istnieją? Mam siostrę która właśnie udaje takiego kozaka, po kilku głębszych wychodzi jak się nie przejmuje. Ostatnio tak się wkurzyłam jej glendzsniem, że powiedziałam kilka słów prawdy. Nie wiem mają tak lajtowe podejście, że nie diagnozują się wgl, a później słuchasz ich narzekań po pijaku.
Nie wiem, może te same osoby które "starały się na luzie" zachodzą w 1/2 cs, a 2 kreski = się bobas za 9 miesięcy? Ja też do 3cs nie świrowałam 🤷🏼‍♀️

reklama
wiesz co jak robiliśmy za 1szym razem to mieliśmy morfologie robioną na pewno bo wyszła 5%. Więc myślę, że jest jeszcze bym dopytała. 1sze są badane z Voucheru w klinice niepłodności + dopłacić za dodatkowe i możemy jechać tylko nie wiem czy jest sens czy nie to samo to jest jeżeli w 1szym by była morfologia?
ja bym zrobiła, żeby mieć wszystkie parametry z jednego badania.

Dobra namówiłyście, odpuszczam solke 😛 Ja też się szybko opalam ale całym rokiem idzie 50-tka na twarz. Poszalałam na wakacjach w Turcji bez filtrów i tak mnie przypiekło że dostałam piegów na twarzy i tak mi się teraz podoba 😍

reklama
Do góry