Justpositivevibe
Fanka BB :)
Nie, ale już blisko
No po tym jestem zmotywowana do dalszego testowaniaTo testuj dalej, nawet 2/3 razy dziennie bo one właśnie są blade blade i nagle PIK
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ale już blisko
No po tym jestem zmotywowana do dalszego testowaniaTo testuj dalej, nawet 2/3 razy dziennie bo one właśnie są blade blade i nagle PIK
Tak Kiedyś w głowie miałam tylko ciąże, starania, lekarzy.. Po tylu latach nawet mi się nie chce o tym myśleć. Pogodziłam się z faktem i zapominam sikać na patyki, sprawdzać czy mam owu... Ale to niestety musiało minąć sporo czasuJesteś pewna, że tacy ludzie istnieją? Mam siostrę która właśnie udaje takiego kozaka, po kilku głębszych wychodzi jak się nie przejmuje. Ostatnio tak się wkurzyłam jej glendzsniem, że powiedziałam kilka słów prawdy. Nie wiem mają tak lajtowe podejście, że nie diagnozują się wgl, a później słuchasz ich narzekań po pijaku.
dokładnie, na początku tez wiecej o tym myślałam, a teraz już jakoś nie zaprząta mi to głowy.Tak Kiedyś w głowie miałam tylko ciąże, starania, lekarzy.. Po tylu latach nawet mi się nie chce o tym myśleć. Pogodziłam się z faktem i zapominam sikać na patyki, sprawdzać czy mam owu... Ale to niestety musiało minąć sporo czasu
Ja taką osoba byłam, ale wtedy miałam głowę zajętą czymś innym, ważniejszym. W ten czas świat mi się walił, a teraz gdy mam wszystko poukładane, gdy jestem naprawdę szczęśliwa przytrafiają mi się poronienia.Nie wiem, może te same osoby które "starały się na luzie" zachodzą w 1/2 cs, a 2 kreski = się bobas za 9 miesięcy? Ja też do 3cs nie świrowałam
ja paznokcie miałam raz w życiu pomalowane - na ślub ;D czasem mam podejścia, żeby siebie zrobić, ale depilacja mi starcza. ale ja też mam taki dziewczęcy typ urody, więc jak się już mocniej umaluje to dziwnie wyglądam jak taka "stara maleńka". No i przy moim trybie życia - siedzenie w lasach i w skałach - robienie zabiegów kosmetycznych jest całkowicie bez sensu,a, no i ja też nigdy nie byłam na solarium nigdy nie miałam przedłużanych paznokci, rzęs, ani robionych ust
nie wiem, które chcesz porównać. Widze tylko te z Vouchera + dopłatę. Więc ja bym dopłaciła bo morfo jest bardzo ważna a na pozostałych parametrach to juz się nie znam.lepsze są tamte badania z kliniki? Pytam bo jestem zielona w to? Bo końcowo cena wychodzi podobna
tam są dwa zdjęcia - 1sze klinika, 2 miejscowe labolatoriumnie wiem, które chcesz porównać. Widze tylko te z Vouchera + dopłatę. Więc ja bym dopłaciła bo morfo jest bardzo ważna a na pozostałych parametrach to juz się nie znam.
Szkoda kasy i czasu gdybyś miała na skałach połamaćja paznokcie miałam raz w życiu pomalowane - na ślub ;D czasem mam podejścia, żeby siebie zrobić, ale depilacja mi starcza. ale ja też mam taki dziewczęcy typ urody, więc jak się już mocniej umaluje to dziwnie wyglądam jak taka "stara maleńka". No i przy moim trybie życia - siedzenie w lasach i w skałach - robienie zabiegów kosmetycznych jest całkowicie bez sensu,
ale zastanawiam się nad rzęsami, żeby je raz a dobrze umalować
no ja czasem chodze na hybryde, ale zupełnie nie przeszkadzają mi niepomalowane albo pomalowane jakimś bezbarwnymja paznokcie miałam raz w życiu pomalowane - na ślub ;D czasem mam podejścia, żeby siebie zrobić, ale depilacja mi starcza. ale ja też mam taki dziewczęcy typ urody, więc jak się już mocniej umaluje to dziwnie wyglądam jak taka "stara maleńka". No i przy moim trybie życia - siedzenie w lasach i w skałach - robienie zabiegów kosmetycznych jest całkowicie bez sensu,
ale zastanawiam się nad rzęsami, żeby je raz a dobrze umalować