reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Jesteś pewna, że tacy ludzie istnieją? Mam siostrę która właśnie udaje takiego kozaka, po kilku głębszych wychodzi jak się nie przejmuje. Ostatnio tak się wkurzyłam jej glendzsniem, że powiedziałam kilka słów prawdy. Nie wiem mają tak lajtowe podejście, że nie diagnozują się wgl, a później słuchasz ich narzekań po pijaku.
Tak ;) Kiedyś w głowie miałam tylko ciąże, starania, lekarzy.. Po tylu latach nawet mi się nie chce o tym myśleć. Pogodziłam się z faktem i zapominam sikać na patyki, sprawdzać czy mam owu... Ale to niestety musiało minąć sporo czasu

Tak ;) Kiedyś w głowie miałam tylko ciąże, starania, lekarzy.. Po tylu latach nawet mi się nie chce o tym myśleć. Pogodziłam się z faktem i zapominam sikać na patyki, sprawdzać czy mam owu... Ale to niestety musiało minąć sporo czasu
dokładnie, na początku tez wiecej o tym myślałam, a teraz już jakoś nie zaprząta mi to głowy.
Jak byliśmy w Egipcie to coś mówię, ze może zrobimy dziecko na tych wakacjach, chwile gadka I razem powiedzieliśmy "o czym my w ogóle mówimy, przecież wiadomo, ze się nie udało". I temat skończony

Nie wiem, może te same osoby które "starały się na luzie" zachodzą w 1/2 cs, a 2 kreski = się bobas za 9 miesięcy? Ja też do 3cs nie świrowałam 🤷🏼‍♀️
Ja taką osoba byłam, ale wtedy miałam głowę zajętą czymś innym, ważniejszym. W ten czas świat mi się walił, a teraz gdy mam wszystko poukładane, gdy jestem naprawdę szczęśliwa przytrafiają mi się poronienia.

Ostatnia edycja:
a, no i ja też nigdy nie byłam na solarium :D nigdy nie miałam przedłużanych paznokci, rzęs, ani robionych ust :p
ja paznokcie miałam raz w życiu pomalowane - na ślub ;D czasem mam podejścia, żeby siebie zrobić, ale depilacja mi starcza. ale ja też mam taki dziewczęcy typ urody, więc jak się już mocniej umaluje to dziwnie wyglądam jak taka "stara maleńka". No i przy moim trybie życia - siedzenie w lasach i w skałach - robienie zabiegów kosmetycznych jest całkowicie bez sensu,

ale zastanawiam się nad rzęsami, żeby je raz a dobrze umalować

ja paznokcie miałam raz w życiu pomalowane - na ślub ;D czasem mam podejścia, żeby siebie zrobić, ale depilacja mi starcza. ale ja też mam taki dziewczęcy typ urody, więc jak się już mocniej umaluje to dziwnie wyglądam jak taka "stara maleńka". No i przy moim trybie życia - siedzenie w lasach i w skałach - robienie zabiegów kosmetycznych jest całkowicie bez sensu,

Szkoda kasy i czasu gdybyś miała na skałach połamać

no ja czasem chodze na hybryde, ale zupełnie nie przeszkadzają mi niepomalowane albo pomalowane jakimś bezbarwnym

reklama
a apropo depilacji, to ja najchętniej bym się poddała laserowi na całe ciało oprócz głowy 😂 Nie lubię mieć włosów nigdzie :D ale szkoda mi hajsu. Więc jasdę się maszynką albo depilatorem elektrycznym

Do góry