U
użytkownik 213578
Gość
moją główną misją jest załatwić skierowanie na drożność jajowodówtrzymam kciuki za dobre wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moją główną misją jest załatwić skierowanie na drożność jajowodówtrzymam kciuki za dobre wieści
ja ogólnie się nie opalam, na codzień spf 50 na twarz. ale jak jestem na wakacjach wszystko to idzie w dupe i się smażę xD tylko te kilka dni w rokuMam tak samo.
ja ogólnie się nie opalam, na codzień spf 50 na twarz. ale jak jestem na wakacjach wszystko to idzie w dupe i się smażę xD tylko te kilka dni w roku
Nigdy w życiu nie byłam na solariumA tak z innej beczki.. co myślicie o solarium w okresie? W sob mam wesele a mam możliwość pójść tylko dziś akurat w 2dzien ale to chyba mało rozsądne?
a, no i ja też nigdy nie byłam na solarium nigdy nie miałam przedłużanych paznokci, rzęs, ani robionych ust
full natural!a, no i ja też nigdy nie byłam na solarium nigdy nie miałam przedłużanych paznokci, rzęs, ani robionych ust
przykro mi ja jeszcze pare dni temu mialam troche nadziei, ale jakos ostatnio tez mnie dol zlapal po tym biochemie, nic mi sie nie chce, przestalam trenowac, totalne przygnebienie. Opuscila mnie wiara, ze sie uda zajsc w ciaze, sa mysli ze to by bylo zbyt piekne na moje dosyc pojebane zycie. Jutro ide do mojej gin na kontrole i zapytam sie jakie kroki dalej podjac skoro na razie naturalnie sie nie udajesmutny ten czerwiec, mnie również łapie poowulacyjny dół, że na pewno znowu nic z tego