reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
a, no i ja też nigdy nie byłam na solarium :D nigdy nie miałam przedłużanych paznokci, rzęs, ani robionych ust :p
Seth Meyers Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

to ja też na co dzień spf 25, nie opalam sie celowo. Mam ciemną karnację i latynoska urodę i jak się opalę to ludzie gadają do mnie po angielsku albo pytają skąd jestem 🙆‍♀️ Pamiętam jak jeden Pan mi powiedział, że nie jestem czysta polka i ojciec na pewno coś ZAMISZAŁ :D

Jeszcze Wam dodam, że rok temu jak mnie słońce opaliło tak do tej pory mi się opalenizna lekko utrzymuje :D

smutny ten czerwiec, mnie również łapie poowulacyjny dół, że na pewno znowu nic z tego 😞
przykro mi :( ja jeszcze pare dni temu mialam troche nadziei, ale jakos ostatnio tez mnie dol zlapal po tym biochemie, nic mi sie nie chce, przestalam trenowac, totalne przygnebienie. Opuscila mnie wiara, ze sie uda zajsc w ciaze, sa mysli ze to by bylo zbyt piekne na moje dosyc pojebane zycie. Jutro ide do mojej gin na kontrole i zapytam sie jakie kroki dalej podjac skoro na razie naturalnie sie nie udaje

reklama
Nie zapomnę sobie jak zrobiłam rzęsy. Wszystkie koleżanki robiły 2d i to był taki fajny efekt - rzeczy ładnie zagęszczone. Ja żeby nie być gorsza też sobie zrobiłam, tylko u mnie wyszły mega szczoty 🙈 niektórym się podobało, ale dla mnie był przesadzone.

Do góry