reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

przykro mi :( ja jeszcze pare dni temu mialam troche nadziei, ale jakos ostatnio tez mnie dol zlapal po tym biochemie, nic mi sie nie chce, przestalam trenowac, totalne przygnebienie. Opuscila mnie wiara, ze sie uda zajsc w ciaze, sa mysli ze to by bylo zbyt piekne na moje dosyc pojebane zycie. Jutro ide do mojej gin na kontrole i zapytam sie jakie kroki dalej podjac skoro na razie naturalnie sie nie udaje
bardzo bym chciała wrócić do momentu, kiedy starania nie zaprzątały 90% moich myśli
często się zastanawiam dlaczego nie mogę być jak inni, którzy się starają ale nie żyją tym tematem

reklama
to ja też na co dzień spf 25, nie opalam sie celowo. Mam ciemną karnację i latynoska urodę i jak się opalę to ludzie gadają do mnie po angielsku albo pytają skąd jestem 🙆‍♀️ Pamiętam jak jeden Pan mi powiedział, że nie jestem czysta polka i ojciec na pewno coś ZAMISZAŁ :D

Jeszcze Wam dodam, że rok temu jak mnie słońce opaliło tak do tej pory mi się opalenizna lekko utrzymuje :D
Zazdroszczę. Ja pięknej się opalam jak byłam dzieckiem, wgl moja karnacja była ciemniejsza, ale w chwili gdy pojawiła się miesiączka stałam się bladziochem 🤷 dopadła mnie lekka anemia pomimo zdrowego trybu życia i jak się okazało teraz po badania jest ona spowodowane mutacjami które posiadam.

ja się opalam bardzo ładnie i długo mi się opalenizna utrzymuje. No ale tak jak mówię - tylko na wakacjach, bo wakacje to inne życie :D mówiłam Wam chyba, ze w Egipcie paliłam papierochy po 5 latach niepalenia? 😂 w Polsce już nawetbuszka

Dziewczyny, co uważacie, które lepiej wykonać? Na te z vouchera musimy dojechać, ale jeżeli warto to to zrobimy. Proszę o opinie :D
353125332_957786318808104_7133040872945355208_n.jpg
354468664_6055305061263022_512390156763498668_n.jpg

bardzo bym chciała wrócić do momentu, kiedy starania nie zaprzątały 90% moich myśli
często się zastanawiam dlaczego nie mogę być jak inni, którzy się starają ale nie żyją tym tematem
Jesteś pewna, że tacy ludzie istnieją? Mam siostrę która właśnie udaje takiego kozaka, po kilku głębszych wychodzi jak się nie przejmuje. Ostatnio tak się wkurzyłam jej glendzsniem, że powiedziałam kilka słów prawdy. Nie wiem mają tak lajtowe podejście, że nie diagnozują się wgl, a później słuchasz ich narzekań po pijaku.

Jesteś pewna, że tacy ludzie istnieją? Mam siostrę która właśnie udaje takiego kozaka, po kilku głębszych wychodzi jak się nie przejmuje. Ostatnio tak się wkurzyłam jej glendzsniem, że powiedziałam kilka słów prawdy. Nie wiem mają tak lajtowe podejście, że nie diagnozują się wgl, a później słuchasz ich narzekań po pijaku.
Ja miałam lepsze i gorsze chwile, ale nigdy starania nie przejęły całego mojegi życia, nie odebrały mi radości, nie poświęcałam temu wszystkich swoich myśli (poza momentami załamania).

dobrze rozumiem, że w tym drugim nie ma w morfologii? Jak tak, bierz to pierwsze, morfo to ważny parametr
wiesz co jak robiliśmy za 1szym razem to mieliśmy morfologie robioną na pewno bo wyszła 5%. Więc myślę, że jest jeszcze bym dopytała. 1sze są badane z Voucheru w klinice niepłodności + dopłacić za dodatkowe i możemy jechać tylko nie wiem czy jest sens czy nie to samo to jest jeżeli w 1szym by była morfologia?

reklama
Do góry