reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
no ale patrząc obiektywnie 10dpo to jest jeszcze wcześnie. Do zagnieżdżenia dochodzi 6-12 dpo, choć najlepiej by było, by dochodziło 6-9 (ew 10) dpo. Hcg też potrzebuje trochę czasu, by być wykrywany w moczu. 10dpo patrząc obiektywnie to nie jest taki moment, że wszystko stracone.

Wiem, wiem. Ale wolałabym jednak, żeby do zagniezdzenia dochodzili najlepiej między 6-9 dpo. Już tyle razy traciłam. Aż mnie ciary przeszły.

A tak z innej beczki.. co myślicie o solarium w okresie? W sob mam wesele a mam możliwość pójść tylko dziś akurat w 2dzien ale to chyba mało rozsądne? 🥴

U mnie wczoraj rano pik. W nocy aż mnie zgięło w pół, więc myślę, że może być już po owu.

Byłam dziś na tym wodorowym oczyszczaniu twarzy. Miło było! Mało brakowało, a zasnęłabym na tej kozetce, bo jestem po nocce. 😅 Póki co jestem jeszcze różowa, ale skóra gładziusieńka. Zobaczymy jutro. Trochę się boję, że mnie po tym wysypie, ale wtłoczyła mi jakąś przeciwzapalną ampułkę i stosowała jakieś niezapychające żele, więc mam nadzieję, że gorzej niż przed zabiegiem nie będzie. :D

reklama
Do góry