U
użytkownik 213578
Gość
Ja dziś po pracy mam monitoring, czy pęcherzyki pękły, zastrzyk był we wtorek o 7 rano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ale patrząc obiektywnie 10dpo to jest jeszcze wcześnie. Do zagnieżdżenia dochodzi 6-12 dpo, choć najlepiej by było, by dochodziło 6-9 (ew 10) dpo. Hcg też potrzebuje trochę czasu, by być wykrywany w moczu. 10dpo patrząc obiektywnie to nie jest taki moment, że wszystko stracone.
trzymam kciuki za dobre wieściJa dziś po pracy mam monitoring, czy pęcherzyki pękły, zastrzyk był we wtorek o 7 rano
Ja bym nie szła. Jak są upalne dni, to unikam słońca w pierwsze dni okresu. Ciepło wtedy mnie bardzo osłabia, a krwawienie przybiera na mocy.A tak z innej beczki.. co myślicie o solarium w okresie? W sob mam wesele a mam możliwość pójść tylko dziś akurat w 2dzien ale to chyba mało rozsądne?
ja nie pomogę bo nigdy nie byłam na solariumA tak z innej beczki.. co myślicie o solarium w okresie? W sob mam wesele a mam możliwość pójść tylko dziś akurat w 2dzien ale to chyba mało rozsądne?
Ja unikam solarium i słońcaA tak z innej beczki.. co myślicie o solarium w okresie? W sob mam wesele a mam możliwość pójść tylko dziś akurat w 2dzien ale to chyba mało rozsądne?
Mam tak samo.Ja unikam solarium i słońca
Lubię być białasem
ja bym sobie darowała.A tak z innej beczki.. co myślicie o solarium w okresie? W sob mam wesele a mam możliwość pójść tylko dziś akurat w 2dzien ale to chyba mało rozsądne?