Charlotte9
Fanka BB :)
Ja ebie I to jest obowiązkowe badanie przed in vitro? Wyśle swojemu, czuje że będzie w gaciachMnie też.
Obadaj to:(od 1:00)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ebie I to jest obowiązkowe badanie przed in vitro? Wyśle swojemu, czuje że będzie w gaciachMnie też.
Obadaj to:(od 1:00)
wiesz co, nie wiem, sprawdziłam z ciekawości skład clo i tam nie podają tlenku tytanu, dwutlenku tytanu też - ale nie wiem, czy muszą podawać w ulotce absolutnie każda substancję. W każdym razie jak szukałam clo to rozmawiałam z wieloma farmaceutami, oni z hurtowniami i nikt nie był w stanie powiedzieć co się z tym clo stało i dlaczego, ani kiedy i czy w ogóle wróci na rynek. Po prostu zapadł się pod ziemię, nie można zamówić, nie ma. A według lekarza w DE jest normalnie dostępny, niemal się o niego potknąć na ulicy można, zero problemów.dziwne, mi lekarz powiedział że to chwilowe bo jest duże zapotrzebowanie na ten lek, dlatego że stosują go także w dopingu więc dużo sportowców go łyka. I producent nie wyrabia a jest bardzo popularny na świecie. Więc ciekawe kto ma rację.
nam androlog nic o tym badaniu nie wspominałJa ebie I to jest obowiązkowe badanie przed in vitro? Wyśle swojemu, czuje że będzie w gaciach
no i właśnie mój lekarz też mi powiedział że tylko u nas jest z nim problem, ale dokładnie to samo było rok temu bo też miałam mega problem żeby go dostać. Mam nadzieję że za chwilę będą dostępne normalnie, mam jeszcze na kolejny cykl a później będę się zastanawiać co dalejwiesz co, nie wiem, sprawdziłam z ciekawości skład clo i tam nie podają tlenku tytanu, dwutlenku tytanu też - ale nie wiem, czy muszą podawać w ulotce absolutnie każda substancję. W każdym razie jak szukałam clo to rozmawiałam z wieloma farmaceutami, oni z hurtowniami i nikt nie był w stanie powiedzieć co się z tym clo stało i dlaczego, ani kiedy i czy w ogóle wróci na rynek. Po prostu zapadł się pod ziemię, nie można zamówić, nie ma. A według lekarza w DE jest normalnie dostępny, niemal się o niego potknąć na ulicy można, zero problemów.
Mój maz był u lek. Mateusza Ostachowskiego, był zadowolony.Czy któraś z was jest z okolic i może polecić dobrego androloga w Krakowie?
A najgorsze jest to, że jestem 10 dpo i dalej mam w mózgu, że a może jeszcze coś tam gdzieś tam. No po prostusmutny ten czerwiec, mnie również łapie poowulacyjny dół, że na pewno znowu nic z tego
no ale patrząc obiektywnie 10dpo to jest jeszcze wcześnie. Do zagnieżdżenia dochodzi 6-12 dpo, choć najlepiej by było, by dochodziło 6-9 (ew 10) dpo. Hcg też potrzebuje trochę czasu, by być wykrywany w moczu. 10dpo patrząc obiektywnie to nie jest taki moment, że wszystko stracone.A najgorsze jest to, że jestem 10 dpo i dalej mam w mózgu, że a może jeszcze coś tam gdzieś tam. No po prostu
znam to, dopóki nie ma krwi to jest nadzieja, ale też uważam, że jeśli do 10 dpo nic się nie pojawiło, to chyba nie chce aby się już pojawiłoA najgorsze jest to, że jestem 10 dpo i dalej mam w mózgu, że a może jeszcze coś tam gdzieś tam. No po prostu