reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
dziwne, mi lekarz powiedział że to chwilowe bo jest duże zapotrzebowanie na ten lek, dlatego że stosują go także w dopingu więc dużo sportowców go łyka. I producent nie wyrabia a jest bardzo popularny na świecie. Więc ciekawe kto ma rację.
wiesz co, nie wiem, sprawdziłam z ciekawości skład clo i tam nie podają tlenku tytanu, dwutlenku tytanu też - ale nie wiem, czy muszą podawać w ulotce absolutnie każda substancję. W każdym razie jak szukałam clo to rozmawiałam z wieloma farmaceutami, oni z hurtowniami i nikt nie był w stanie powiedzieć co się z tym clo stało i dlaczego, ani kiedy i czy w ogóle wróci na rynek. Po prostu zapadł się pod ziemię, nie można zamówić, nie ma. A według lekarza w DE jest normalnie dostępny, niemal się o niego potknąć na ulicy można, zero problemów.

wiesz co, nie wiem, sprawdziłam z ciekawości skład clo i tam nie podają tlenku tytanu, dwutlenku tytanu też - ale nie wiem, czy muszą podawać w ulotce absolutnie każda substancję. W każdym razie jak szukałam clo to rozmawiałam z wieloma farmaceutami, oni z hurtowniami i nikt nie był w stanie powiedzieć co się z tym clo stało i dlaczego, ani kiedy i czy w ogóle wróci na rynek. Po prostu zapadł się pod ziemię, nie można zamówić, nie ma. A według lekarza w DE jest normalnie dostępny, niemal się o niego potknąć na ulicy można, zero problemów.
no i właśnie mój lekarz też mi powiedział że tylko u nas jest z nim problem, ale dokładnie to samo było rok temu bo też miałam mega problem żeby go dostać. Mam nadzieję że za chwilę będą dostępne normalnie, mam jeszcze na kolejny cykl a później będę się zastanawiać co dalej

A najgorsze jest to, że jestem 10 dpo i dalej mam w mózgu, że a może jeszcze coś tam gdzieś tam. No po prostu 🤯
no ale patrząc obiektywnie 10dpo to jest jeszcze wcześnie. Do zagnieżdżenia dochodzi 6-12 dpo, choć najlepiej by było, by dochodziło 6-9 (ew 10) dpo. Hcg też potrzebuje trochę czasu, by być wykrywany w moczu. 10dpo patrząc obiektywnie to nie jest taki moment, że wszystko stracone.

reklama
Do góry